Kupujem novo napajanje, pa mi je potrebna pomoc oko izbora (ispod je konf.). Budzet je 8000rsd, 8500rsd plafon a za te pare bi mi trebalo 600-700W, sto duza garancija, i da bude sto tise (mada je i brusilica tisa od troslovnog kineza, ali dobro). Gledao sam cooler master, chieftec i thermaltake (nemam nikakvih iskustava sa modularnim napajnjima). Sto duza garancija bi mi trebala posto ne planiram da menjam napajanje u narednih nekoliko godina... Kucise ne bi menjao, pa bi novo napajanje moralo da stane na mesto starog :)
Na konf. ispod bi mozda dodao jos jedan hdd i neku malo bolju graf. (ako mogu da nadjem uopste sada). Sto se tice ploce ili procesora, ne verujem, samo u slucaju crkavanja...
To napajanje zapalo za oko, samo nemam iskustava sa ovakvim tipom napajanja, da li dobijam sve kablove, nacin povezivanja itd... do sada nisam koristio modularna napajanja...
Znam da i slabije napajanje moze da tera ovo - nazalost na licnom primeru, ali bolje malo jace, zbog eventualnih ispada :-)
vec cini mi se 2 godine i radi ko zmaj fx 6300,r9 280 x,ssd.hdd.2x4 gb rama .Po meni extra stvar za ulozen novac i 3 god garancije. i ima sve potrebne kablove
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.