Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Graficka + Monitor
STRANA 1 OD 1
DzoniHN Graficka + Monitor 17.09.2015. 10:39 T62067

status: user
broj poruka: 15

E sad pomoc posto vec jedno 5 godina sam od onih koji samo pritisne puce i ode u Cuce sto bi se reklo tj, Wow i Wot pomalo u max rezoluciji od 1024 x 768 na starom Samsungu 795df.
O novoj texnici se razumijem kao Mara u kriv k...c.
Znaci zena dala samo 400 Eurica za napajanje, monitor i graficku za moj I3 3220 od 3.3 Ghz sa 8GB memorije i Gigabyte Z77X-D3H plocom.

Znaci predlog za nesto sto moze gurat igre u nekoj normalnoj rezoluciji na normalnom (nemam pojma sta to dodje u danasnje vrijeme) monitoru koji nebi trebao bit veci od 24 jel nisam siguran da moze stati u mali cosak i jos manji sto na koji mi je zena dozvolila da boravim sa mojom kantom.

Ajd sad pozdrav i hvala svima na pomoci

Ps
Ko planira da se ozeni treba da zna , ako mu bude dobro u braku onda ce mu biti dobro a ako mu nebude dobro onda ce mu biti kao i svima nama vec ozenjenima
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs