Ne pratim bas cene polovnog hardvera, pa bih zamolio za malu pomoc u proceni konfiguracije.
i5 4570,nekoriscen box cooler cm 212evo Asus h97 pro asus r9 270x 2x4 ddr3 1866mhz patriot black mamba crucial mx100 256gb cooler master 690II basic seasonic ss-620gb dvd rw
Svaka komponenta, sem kucista, ima svoje originalno pakovanje i sve je jos uvek pod garancijom, domacom. Nisam jedino siguran za napajanje, moram da pronadjem papire.
To su sve jos uvek aktuelne komponente po radnjama. Mogu se kupiti nove. Dakle, pogledaj cenovnike i u zavisnosti od duzine garancije, skidaj 10% po utrosenoj godini. To ti je to...
Mozda za plojku,cpu memaru ali za graficku plafon 100 eura ima ih koliko hoces po oglasima...
Zanima me cpu i mb,kad budes imao cenu posalji na mail
:: To su sve jos uvek aktuelne komponente po radnjama. Mogu se kupiti nove :: Dakle, pogledaj cenovnike i u zavisnosti od duzine garancije, skidaj 10% po utrosenoj godini. To ti je to...
:: Mozda za plojku,cpu memaru ali za graficku plafon 100 eura ima ih koliko hoces po oglasima.. :: :: Zanima me cpu i mb,kad budes imao cenu posalji na mai :: :: :: :: To su sve jos uvek aktuelne komponente po radnjama. Mogu se kupiti nove :: :: Dakle, pogledaj cenovnike i u zavisnosti od duzine garancije, skidaj 10% po utrosenoj godini. To ti je to...
Ne znam ko troluje druze, aj idi na kupujemprodajem i nadji neku sa domacom garancijom za 100 eur, i prosledi link..nije ti ovo buvljak kapiram da ti ide uz sliku, ali ovo nije Bubanj potok
neka hvala druze ostavi ga sebi lepo nek ti stane u tvoje kuciste, da ti pusta uzivanje u sto vise frapa, da se stopis sa bojama... lol ja sam ipak na Nvidiji
:: Mozda za plojku,cpu memaru ali za graficku plafon 100 eura ima ih koliko hoces po oglasima.. :: :: Zanima me cpu i mb,kad budes imao cenu posalji na mai :: :: :: :: To su sve jos uvek aktuelne komponente po radnjama. Mogu se kupiti nove :: :: Dakle, pogledaj cenovnike i u zavisnosti od duzine garancije, skidaj 10% po utrosenoj godini. To ti je to...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.