Potrebna mi je konfiguracija za posao koji obuhvata obradu video klipova. Generalno bilo koja novija konfiguracija bi mi odgovarala za to ali meni treba neka konfa da može da podrži igrice tipa World of Tanks, PES, Football Manager, NBA jer pretežno samo to i igram. Uz to bih želeo da ima i SSD memoriju do 120 gb. Od komponenti sa starog kompa bih mogao da iskoristim 4b RAM memorije i imam 2 hard diska tako da mi to nije potrebno mada još 4 gb rama nije na odmet :D I na kraju glavna stvar je ako bi sve to moglo da se sastavi na sajtu https://www.ewe.rs jer tamo imam neku kombinaciju da prodjem jeftinije...
Ako nije moguće ispoštovati ovu cifru gore, nije problem.. Dajte bilo kombinaciju pa ću ja videti za pare..
Cene kod ovih su blago receno kriminalne,eto cisto da znas.Sad kakva je kombinacija ja nzm,samo znam da sam odmah video da je i5 4460 preko 34k dinaraNeka ajde da kazes normalna cena(ako kod nas ima nesto normalno)tog modela je 23-25k. Ovo cisto navodim kao primer,na to sam odmah naleteo sa strane.
Druga stvar,ovo sto si napisao ako nije moguce ispostovati cifru...pazi cifra moze da se ispostuje,ali pitanje da li bi ti bio zadovoljan ili ne.Tako da je najbolje da nam das konacnu,odnosno da li je ovih 70k konacna ili ne.
Tamo su druze cene za neupucene, ajd ovaj cpu sto je djole dao za primer da proverimo, koliko bi te izaslo preko veze? Isto ili jeftinije nego u emiju, a mogu da se kladim da je skuplje, cak i preko veze...
:: Cene kod ovih su blago receno kriminalne,eto cisto da znas.Sad kakva je kombinacija ja nzm,samo znam da sam odmah video da je i5 4460 preko 34k dinar
U Em*ju 10 000 manje - 23 390 din
Inače, ja sam krajem 2013-e u WW toliko platio i7-3770K (34 000 RSD). Ne znam šta se ovo dešava kod nas, da li je to zbog jačanja dolara il šta?
Provalio sam i ja da su im cene kriminalne. Proveriću baš za i5 4460 po kojoj ceni bih ja to dobio al to ću tek znati u ponedeljak pa vam javim tada. Ali ako vam nije frka sklopite neku konfu sa njihovog sajta da im pošaljem komplet pa da vidim koliko bi to izašlo sa tim nekim `popustom` koji bih ja imao :D
Što se tiče ovih HDD što imam: Samsung Spinpoint f3 500gb (hd502hj) star jedno 5 godina 500GB,7200 rpm,Sata II
WD2500AAKX -22VYA0 star već jedno 8-9 godina 250GB, SATA,7200RPM
Pada u vodu taj sajt tako da dajte neku knfiguraciju od 40-50000. Pristojnu neku koja može da pokrene igre tipa World of Tanks, PES, Football Manager, Assassin`s creed.. Uz to bih želeo da ima i SSD mem od 120gb.
Mogu da guram do 60000 ali sve preko znači da će letovanje trajati kraće ove godine :D Ako sa tih 8000 možeš da poboljšaš ovo, super a ako ne, onda ću uzeti ovo sa liste
Sa tim da bih ja uzeo polovnu grafu, bas kako je dexter i predlozio. Po oglasima r9 280x se krece od 130e do 150e (270/x je 90-120e) sve sa godinu+ domace garancije sto je ok kupovina. Jedino sto r9 280x ne bi kacio na to napajanje :/
Ako uzimas za kes a nisi gadljiv na inostranu robu uzmi kod `madjara`.
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Ako nećeš da klokuješ procesor neka ploča od 7000-8000 sa 4 memorijska slota (jer imaš te male memorije) i I5 procesor rade savršeno a uklopiće se u budžet.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.