Uzmi GA plocu ali sa P35(1333MHz) cipsetom,P31 je sa magistralom na 1066MHz,a tvoj CPU radi na 1333MHz.Posto pise da je P31/1333MHz znaci da je ploca v2.x ili jaca,ako odlucis da ipak uzmes P31 obavezno proveri pri preuzimanju ploce da je stvarno 1333MHz,jer nasi prodavci vrlo cesto znaju da se naprave ludi ili da naprave gresku u opisu. RAM izbegavaj PQI,NCP,TakeMS....Osltale su sve OK. Grafika za igre uzmi min 8600GTS..ako hoces malo duze da se igras.
Razlika je 25 eura...P31 chipset ti je osakaceni p35,tako da ti ga ne preporucujem..Kada sam mislio koj je proizvodjac nisam mislio da li je Ati ili nVidia vec da li je Asus,BFG,Gainward isl...Ako imas vise njih u ponudi,predlazem ti Palit 8600gt Sonic+ ili Gainward 8600gt golden sample..mnogo su bolji nego obicne verzije..A sto se tice napajanja,to obavezno proveri da ti ne uvale nekog kineza,pa da se pozdravis sa kompom kad ga budes prvi put upalio...pozz
nikako ne uzimaj vireless varijante od levih proizvodjace,veruj mi da cesh izbeci mnogo nevolja ako ih budesh izbegavao.Pogotovo ako ce ti sluziti za online igrice.
nikako ne uzimaj vireless varijante od levih proizvodjace,veruj mi da cesh izbeci mnogo nevolja ako ih budesh izbegavao.Pogotovo ako ce ti sluziti za online igrice.
:: :: Grafika za igre uzmi min 8600GTS..ako hoces malo duze da se igras
:: DaSickSyste
Ccccc...kakva bre crna 8600gts??Pa to nije isplativo uopste..Znaci za neko duze igranje se kupuju 8800gts ili 8800gt,jer su oko 250 eura i mogu da traju duze..a ako ti treba neko trenutno resenje onda je tu 8600gt,ali da je hardverski klokovana(znaci gainward golden sample ili palit sonic+)...Kada se malo nasviraju dobijas isto sto i 8600gts,samo 40 eura jeftinije...pozz
:: :: :: :: Grafika za igre uzmi min 8600GTS..ako hoces malo duze da se igras :: :: :: DaSickSyste :: :: Ccccc...kakva bre crna 8600gts??Pa to nije isplativo uopste..Znaci za neko duze igranje se kupuju 8800gts ili 8800gt,jer su oko 250 eura i mogu da traju duze..a ako ti treba neko trenutno resenje onda je tu 8600gt,ali da je hardverski klokovana(znaci gainward golden sample ili palit sonic+)...Kada se malo nasviraju dobijas isto sto i 8600gts,samo 40 eura jeftinije...poz Mislis da covek koji ti na pitanje `koji je proizvodjac te 8600GT?` odgovori (citiram):`graficka je ja mislim nVidia` zna da klokuje/`nasvira` grafiku?????...Bez uvrede Sheki226. Upotrebi malo logiku Dyco...Ne klokuju svi i vecinu ljudi to i ne interesuje...Drugim recima nema potrebe smarati ih (za njih) nepotrebnim informacijama.Jos ako je za CAD i MAX apsloutno je debilno pominjati klok kartice jer tu nema nikakvog poboljsanja i to je cisto gubljenje vremena optercivati karticu uz dobitak performansi = 0,00%.Ako mislis da ovo ima smisla nastavi sa tom pricom,ali ja se licno trudim da ne zbunjujem ljude nepotrebnim informacijama.Jednostavan i kratak odgovor,jasno da se covek koji se manje razume od mene(tebe) ne bi zbunio. Da se razumemo covek koji pita npr.`koja je kartica dobra za igre ili klok`po meni njemu treba da se slozi cela prica jer je to bilo pitanje,ili covek koji se razume u to (vec je radio ) ili hoce jednostavo da nauci.Ali probaj da razvrstas korisnike na: one koje to interesuje,one koje to ne interesuje,one koji nece dobiti nista klokom kartice i koje ce ta prica jednostavno zbuniti.
:: Koliko ti dobijas od Palita sobzirom na da ih reklamiras na sav glas?Samo jos sto mi palit iz frizidera ne iskace
Da ih reklamiram,ja bih to radio od kad sam na forumu...ja nemam bas nikakvu korist od toga..Ja samo kazem da je medju 8600gt karticama najispaltivija i najbolja Palit 8600gt Sonic_,ti ako imas neku bolju verziju 8600gt od Palit-a,reci mi pa da znam nju da preporucujem...Meni je svejedno sta ce neko kupiti,ali onome koj kupuje nije svejedno da li ce dati 20 eura vise za nesto sto je isto...zar ne???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.