Pozdrav svima. Dugo imam dilemu. Imam sada MSI Nforce2, Athlon XP2000+, Radeon 9550, 1GB DDR400, kuciste i napajanje JNC300W (znam da je s**t, ali radi mi vec 4 god). Racunar koristim za web design (Adobe CS3), office, photoshop, a planiram i da koristim ACad i povremenu video obradu. Igrice uglavnom NE IGRAM, osim Myst-a i ponekad fudbal. E sad, da li da nabacim jos 512 MB (ploca podrzava do 1,5GB), kupim chiftecovo napajanje 450W i Nvidiu 7600GS ili da se ispruzim za E2140, GA 965 S3, 1GB DDR2 800 i Radeon HD 2600 PRO? Novac nije problem, ali ne volim da bacam pare ako ne moram. Unapred hvala na odgovoru
Moj ti je savet da zemis novi komp a ovaj prodaj za kolko tolko, Za `upgrade` bi dao sigurno 150E a opet bi imao prakticno slicnu stvar. Za 500E mozes da kupis je*acki komp za tvoje potrebe.
Kao sto vec rekose..kupi nov komp..ne isplati se nadogradjivati nesto sto je staro..A i sa novom masinom ces odradjivati sve poslove primetno brze,nego sa sadasnjom...
.... sve je ovo tačno ako Perica ne instalira Fistu, e, onda ti baš i ne možemo pomoći, a ni ti sebi, bez obzira na budžet. Ãak ni najnapredniji hardver ne ume da savlada fistin bloatware u kodu.... pa da ista radi bar kao winxp na redovima veličine slabijem hardveru.... dakle, dobićeš ubrzanje AKO ostaneš na starom softveru (prvenstveno OS-u)....
:: da ostajem na XP, uz dodatak linux-a suse. Vista mi ne pada na pamet, bar jos neku godinu
Tako razmisljaju normalni ljudi..Ne bih nikoga da omalovazavam,ali nije normalno da neko prelzi na,kao sto rece Pisko,Fistu koja je malo namzana novim interfejsom i totalno je zahtevna i neoptimizovana..pozz
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.