Stvarno nemam sta da dodam konf je vrh za te pare! Mislim da jos malo i ljudi bi trebalo da prestanu da citaju casopise vezane za kompijuter jer ovde mogu mnogo kvalitetnije i brze da se informisu!!! Svaka cast samo napred. P.s. jedna ispravka nemoj da kupujes gigabajt 8600gts silent jer hoce u nekim igrama da zuji pasivni kuler! Uzmi ili sa aktivnim, ili asusa sa aktivnim hladjenjem!
Ja bih pre uzeo Palit 8600gt Sonic+ ili Gainward 8600gt golden sample,jer kada se klokuju dobije se isto sto i 8600gts...a kosta nekih 40 eura manje...Znaci samo to zameni,a pare koje ti ostanu ulozi u neki jaci procesor,ako moze...pozz
:: :: Stvarno nemam sta da dodam konf je vrh za te pare! Mislim da jos malo i ljudi bi trebalo da prestanu da citaju casopise vezane za kompijuter jer ovde mogu mnogo kvalitetnije i brze da se informisu!!! Svaka cast samo napred. P.s. jedna ispravka nemoj da kupujes gigabajt 8600gts silent jer hoce u nekim igrama da zuji pasivni kuler! Uzmi ili sa aktivnim, ili asusa sa aktivnim hladjenjem :: Mislim da GA ima 8600GT varijantu sa pasivnim i aktivnim hladjenjem,a GTS samo sa aktivnim...Mozda gresim...U svakom slucaju primedba je sasvim na mestu.Hvala.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.