da li neko ko ima istu ili priblizno slicnu konfiguraciju koju koristi,moze da mi kaze da li ovo moze da potera youtube bez problema u nekoj vecoj rezoluciji na 22`` monitoru??? drug bi da kupi ali ga zanima SAMO you tube da moze tera da ne secka,nista vise od toga nece raditi sa kompjuterom....
:: Intel core 2 duo E630 :: -2 GB ddr2 memorij :: -120 GB hdd :: -GMA 3000 256 M :: :: da li neko ko ima istu ili priblizno slicnu konfiguraciju koju koristi,moze da mi kaze da li ovo moze da potera youtube bez problema u nekoj vecoj rezoluciji na 22`` monitoru??? drug bi da kupi ali ga zanima SAMO you tube da moze tera da ne secka,nista vise od toga nece raditi sa kompjuterom....
Nedavno sam sklopio roditeljima komp da imaju za net (C2D E 4300 sa 1 gb RAM-a)Na računaru je instaliran win 7 i google chrome preztaživač.Koriste ga za FB,YT i ćale igra šah on-line.Vidim da im računar radi ok i bez ikakvih usporavanja(gledaju snimke sa YT),ali oni nikad ne upale više od 2-3 tab-a.E sad,ne znam kako radi YT sa 720p ili 1080p rezolucijom,ali sutra ću biti kući pa mogu da isprobam i pa da javim.
meni prodavac preko fona kaze da youtube radi ok i sa postojecom grafickom,a ti drum ako mozes aj probaj da pustis 720 na tjubu,pa prenesi kako radi....ovde ce biti otvoreni max 1-2 taba istovremeno a masina je za nijansu jaca od masine tvojih roditelja....ako kod tebe radi 720 rezolucija bez seckanja ili sa minimalnim seckanjem ,znaci ova koju sam ja naveo radice sigurno kako treba i bice kupljena za male pare... :: :: Radiće ok i bez grafičke :: :: Nedavno sam sklopio roditeljima komp da imaju za net (C2D E 4300 sa 1 gb RAM-a)Na računaru je instaliran win 7 i google chrome preztaživač.Koriste ga za FB,YT i ćale igra šah on-line.Vidim da im računar radi ok i bez ikakvih usporavanja(gledaju snimke sa YT),ali oni nikad ne upale više od 2-3 tab-a.E sad,ne znam kako radi YT sa 720p ili 1080p rezolucijom,ali sutra ću biti kući pa mogu da isprobam i pa da javim :: ::
:: :: meni prodavac preko fona kaze da youtube radi ok i sa postojecom grafickom,a ti drum ako mozes aj probaj da pustis 720 na tjubu,pa prenesi kako radi....ovde ce biti otvoreni max 1-2 taba istovremeno a masina je za nijansu jaca od masine tvojih roditelja....ako kod tebe radi 72 :: rezolucija bez seckanja ili sa minimalnim seckanjem ,znaci ova koju sam ja naveo radice sigurno kako treba i bice kupljena za male pare..
hvala koleZa drum,pomogao si mi u odluci.....kupuje se makina.....
:: :: 720p video radi super,dok na 1080p dođe povremeno do usporenja,ali i tako `može da prođe`.. :: :: Ispravka kod mog prvog post-a.CPU je isto E6300 ne 4300 kako sam naveo,RAM je 1 gb DDR2,a grafička integrisana na ploči (G31 chipset :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.