Drugari ajde pomagajte, nisam bas u toku oko novih komponenata,nemam pojma sta valja a sta ne..budzet je max 70 000 din.racunar se koristi za igre,treba mi kuciste samo, monitor (21.5) imam, takodje imam i dvd rw i ssd. Racunar uzimam u 2x pobedi da napomenem zbog konacne cifre.
sad bih uzeo neki polovan ps3 flesovan da me mine zelja dok se ne stabilizuju cene malo, ili dok drzava ne bankrotira pa da ti komp ni ne treba, sta dodje pre
al ozbiljno, platices bahatost prodavaca i ekonomsku nesigurnost, jel imas mozda opciju za nabavku stvari u inostranstvu?
Za koje igre potrebna masina, sta najcesce igras ili bi igrao?
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
:: Drugari ajde pomagajte, nisam bas u toku oko novih komponenata,nemam pojma sta valja a sta ne..budzet je max 70 000 din.racunar se koristi za igre,treba mi kuciste samo, monitor (21.5) imam, takodje imam i dvd rw i ssd. Racunar uzimam u 2x pobedi da napomenem zbog konacne cifre :: :: Hvala svim :: :: LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
i5 ne moze da se uglavi u taj budzet za sve novo. Najjeftiniji i5 je 10 000 skuplji od fx 6300 i to je taman razlika za 280x grafiku. Dzaba i5 sa 270x imaces mnogo manje frejmova na kvadrat. Ako moze polovno to je nabolja moguca varijanta sve novo sem 280x polovna sa garancijom.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.