nisam ljubitelj klokovanja, zato je moj izbor i bio E 6750, radim 3d modelovanje na njemu i jedino sto razmisljam je da klokujem memoriju, imam PQI 800MHz 2x1Gb procesor mi u svakom slucaju nije usko grlo... ako si ljubitelj klokovanja uzmi neki C2D iz 4xxx serije a 4Gb ram-a ti u svakom slucaju preporucujem, to je moja sledeca incesticija....
Ako radis 3d modelovanje,kako to da imas tako losu memoriju..to je jedna od najlosijih memara koje mogu da se kupe..Kada budes kupovao 4gb,prodaj tu PQI i uzmi neku kvalitetniju,videces kako ce ti raditi bolje programi..
izabrao sam ovu memoriju prema rezultatima testova iz SK-a tamo se pokazao kao najbolji modul od 1Gb na 800 MHz u svom cenovnom rangu, nakon 2 meseca rada na njemu cini mi se da je malo spora pa razmisljam da je kloknem...opet prema rezultatima SK testova oni su je digli na preko 1000 MHz...
To je zato sto je njima zapao takav model..PQI gura u svoje modele sta god stigne,znaci nikad nisi siguran koj si memorijski cip dobio,pa prema tome ni ne znas koliko ces moci da je klokujes..U SK-u su testirali jeftinije memare koje nisu nekog kvaliteta i zato je PQI ispao kao najbolji..Prodaj to sto imas i kupi neku ozbiljniju memoriju,ako se ozbiljno bavis 3d modelovanjem..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.