1. Za koje namene? 2. Da li sa monitorom ili samo kuciste? 3. Periferije? 4. Novo, ili moze polovno sa garancijom?
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
e jesam somina, a i nije za mene komp nego za druga sa ogranicenim budzetom, treba mu dakle samo kuciste, sluzice mu za igrice (najzahtevnije sto ce komp raditi), kompromis nek ide najvise na stranu samog kucista, grafika sto jaca a cpu+ploca cisto da izguraju tu grafiku na pravi put... neki hard sta znam cisto ono da ima na cemu da drzi sistem, dvdrw eto cisto da ga ima, ostalo prepustam vasoj masti nov komp, naravno
:: e jesam somina, a i nije za mene komp nego za druga sa ogranicenim budzetom, treba mu dakle samo kuciste, sluzice mu za igrice (najzahtevnije sto ce komp raditi), kompromis nek ide najvise na stranu samog kucista, grafika sto jaca a cpu+ploca cisto da izguraju tu grafiku na pravi put... neki hard sta znam cisto ono da ima na cemu da drzi sistem, dvdrw eto cisto da ga ima, ostalo prepustam vasoj mast :: nov komp, naravn ::
Phenom II X4 955 Asus m4a88t-v-evo, OCZ Vanquisher kuler 4 GB DDR3 Saphire r9 270 Lc power lc6650g3 v2.3 500 GB. Kuciste Raidmax sa 6 ventilatora 300e Sumnjam da može mnogo bolje za te pare. Nek me članovi foruma isprave ako grešim. A novo je za sis*ice :) Što volim te što nemaju pojma ali hoće intela i mora da je novo (a biće staro za mesec dana :D). Nek uzme neki i5-k i vodeno hlađenje o_O sa GTX 995 :)
ovako nesto je `korektno` ali ako se kasnije budzi sa jacim komponentama mora i napajanje(ovo Rhino mi deluje kao da je iz tadzikistana) i graficka i 8gb rama, a gde je potreban bolji cpu, i5 mora minimum!!
:: Ma nek uzme ovaj od @Fi011 za 300 evrica i da peva. Komp ima da tera sve zivo...za te pare nema dalje.. :: :: Ako bas hoce novo, onda @operatorov predlog i ciaos.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.