Ovo sto je milos847 sastavio kao AMD predolg je odlicno. Kakvih crnih 2 gb rama i intelova integrusa?
bar 4 gb rama je danas minimum za surf i slicno, a intelove integruse su katastrofa ziva ne za igre, nego i za fullhd youtube i ostale slicne flash stvari kje iz dana u dan sve vise jedu resurse...
Narucili smo nju i AMD A8 5500. Ostalo je WD blue 500GB SATA3 i Kingston 2GB DDR3 1600Mhz... Mislim da ce mu biti dovoljno, posto i ja kuci guram masinu sa 2GB vec par godina i zadovoljan sam.
A sl.mesec cu da mu kazem da uzme jos 2GB ako bude trebalo.
:: :: :: :: e jbg...do malo pre je bila (u ponudi)....al` dobro.. :: :: od tih bi ti preporučio onda MSI A68HM-P33, ima SATA 3 i USB 3.0, mada mislim da će sve da odrade svoj posao.... :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.