Znaci AMD Athlon AM2 X2 4800 Dual Core BOX+ Asus EN8600GT/2DHT/256 i koju plocu preporucujete? Ove dve komponente sam izabrao zato sto sam dobio najvise glasova za njih...ako imate neki predlog za taj cenovni rang (ili jos nizi) slobodno recite! A ploca me zanima do 70-80e.... Imate predloge?
Mislim da sam ti ja lepo rekao.... da uzmesh Gainward 8600GTS GLH http://www.gainward.com/product/product_detail.php?products_id=101 , a ne ASUS...mislim i da ce se ovde vecina sloziti za tu varijantu....Ja ne znam ko ti je rekao za ASUS.... A plocu sam ti isto ja rekao ASUS M2N-E, a ako nema ta onda uzmi M2N-E SLI ili SLI Deluxe.....Necesh se pokajati....E da..Ako nisi ti taj sa HUB-a....onda sorry na greshci..al i dalje ostajem pri ovim komponentama :)
Moja preporuka ti je da uzmes x2 5000+ kad vec uzimas dual core jer je mala razlika u ceni! Sto se tice graficke neznam koliko si spreman da das ali kad vec uzimas 8600, onda bolje uzmi gts naprimer asusa 8600gts za 12700din jako je tih i hladan, a ako nemas toliko para onda usmi gainward gt-a goas like hell jer je brzi od standardnih! Ploca moze m2n-e ja je imam i zadovoljan sam!
@filni Jeste Skocimish je ovde:P Znaci jurim Gainward,oki! A samo mi reci za te ploce jel podrzavaju SATA raid? Posto sam se ujebao i kupio SATA HD od 160GiB? :(
P.S. Evo promene-AMD ATHLON64 X2 5000+ DUAL CORE BOX AM2
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.