a8ne,athlon 3200+,2x512ddr,80 + 250 sata2, 7300gt glh, 111d, kuciste i napajanje codegen 350W. Do skoro je sve ekstra radilo i odjedno dok sam na netu iz cista mira reset. Napominjem da sam skoro uzeo adsl i skidao svasta, imam kis 7.0.0.125 i kaze da je sve ok. Ad-Aware 2007 isto kaze da je ok, malicious removal tool isto, komp se resetuje i kaze da se sistem recovered from serious error. Formatirao sam hard (80) i instalirao novi win i opet isto. Sta mislite sta moze biti? Unapred hvala
Koliko vas ima koji ste navukli istu bedu na vrat, ti si bar treci koji postuje poziv za pomoc na slicnu temu. Razloga za restart ima kolko hoces a da bi ti neko dao adekvatan odgovor mora da bude vidovit, ali prevo proveri memoriju pa onda ostale stvari, mozda je OC, probaj sve sto ti padne na pamet.
Sa knedlom u grlu i cudnim (neprijatnim) osecajem u grudima moram da priznam kako je sa prelaskom na Intel vecina slicnih sra..a skoro nestala.
Niko ali pazi NIKO ne obraca paznju na `mekani` deo racunara tj programe koje koristi. Iskreno ja cisto sumnjam da iko u Srbiji ima vise od jednog legalnog programa (koji je pri tome takav zato sto je nekakav FW tj. besplatan) odnosno svi kao skidamo neke krakove sa neta koji ko zna sta rade sa nasim OS-om a posle se pitamo sto ne radi kako bi trebalo,pri svemu ovome ni ja nisam izuzetak od ovog pravila.
:: Koliko vas ima koji ste navukli istu bedu na vrat, ti si bar treci koji postuje poziv za pomoc na slicnu temu. Razloga za restart ima kolko hoces a da bi ti neko dao adekvatan odgovor mora da bude vidovit, ali prevo proveri memoriju pa onda ostale stvari, mozda je OC, probaj sve sto ti padne na pamet :: :: Sa knedlom u grlu i cudnim (neprijatnim) osecajem u grudima moram da priznam kako je sa prelaskom na Intel vecina slicnih sra..a skoro nestala :: :: Niko ali pazi NIKO ne obraca paznju na `mekani` deo racunara tj programe koje koristi. Iskreno ja cisto sumnjam da iko u Srbiji ima vise od jednog legalnog programa (koji je pri tome takav zato sto je nekakav FW tj. besplatan) odnosno svi kao skidamo neke krakove sa neta koji ko zna sta rade sa nasim OS-om a posle se pitamo sto ne radi kako bi trebalo,pri svemu ovome ni ja nisam izuzetak od ovog pravila :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! ::
aha...sad si dolijao...sad sam te ufatio....skidas crackove jel :)....Totalno si upravu, iz iskustva sam sto puta video koliko su opasni po sistem (doticni program) crackovi pa se onda izbacuje crack za crack (ispravlja greske,nestabilnosti koje je prouzrokovao prvi ) ...ali to je samo vrh ledenog brega.....
Nisam bio lenj i mucio sam ga malo, ceo dan je radio normalne stvari, igre , muzika, filmovi, office,... i nista. Radi ko sat, ali cim upalim modem(koji je vezan na USB) i pokrenem Firefox ili Internet explorer, malo radi i restart, nako toga dobro znana poruka System has recovered from serious error. Memoriju sam probao, svaku pojedinacno i radi isto, sveza je kopija windowsa sa sp2, bez ikakvih krekova i slicno. Najnoviji su drajveri za chipset i graficku. Nijedna od komponenti nije klokovana. Sta mislite da modem vezem na mreznu? Da li to moze da ima veze? Hvala puno!
:: Nisam bio lenj i mucio sam ga malo, ceo dan je radio normalne stvari, igre , muzika, filmovi, office,... i nista. Radi ko sat, ali cim upalim modem(koji je vezan na USB) i pokrenem Firefox ili Internet explorer, malo radi i restart, nako toga dobro znana poruka System has recovered from serious error. Memoriju sam probao, svaku pojedinacno i radi isto, sveza je kopija windowsa sa sp2, bez ikakvih krekova i slicno :: Najnoviji su drajveri za chipset i graficku. Nijedna od komponenti nije klokovana :: Sta mislite da modem vezem na mreznu? Da li to moze da ima veze :: Hvala puno
nedavno je bio slican post i mislm da je bas bilo resenje vezivanje modema na mreznu karticu....Sad sam ubedjen da je to to...uradi i videces da ce biti ok
Vezan i izdrzao je pola sata, videcemo sta ce biti kad pokrenem neki download ili slicno. Hvala opet
:: :: :: :: :: Nisam bio lenj i mucio sam ga malo, ceo dan je radio normalne stvari, igre , muzika, filmovi, office,... i nista. Radi ko sat, ali cim upalim modem(koji je vezan na USB) i pokrenem Firefox ili Internet explorer, malo radi i restart, nako toga dobro znana poruka System has recovered from serious error. Memoriju sam probao, svaku pojedinacno i radi isto, sveza je kopija windowsa sa sp2, bez ikakvih krekova i slicno :: :: Najnoviji su drajveri za chipset i graficku. Nijedna od komponenti nije klokovana :: :: Sta mislite da modem vezem na mreznu? Da li to moze da ima veze :: :: Hvala puno :: :: :: :: nedavno je bio slican post i mislm da je bas bilo resenje vezivanje modema na mreznu karticu....Sad sam ubedjen da je to to...uradi i videces da ce biti o :: :: ajd uzdravlje :)
Izgleda je bilo do USB veze,ceo dan je modem na mreznoj i normalno radi. Sta li to moze biti posto mi everest javlja da su svi USB uredjaji vezani na USB 1.1, u biosu ja podesen USB 2.0, ploca ga podrzava i uredjaji su sa USB 2.0 vezom(kamera, fles, ...) Sta li to moze da bude?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.