Nedavno je kompjuter poceo da mi se resetuje sam od sebe...nikada mi se to pre nije desavalo i bas je stabilno radio.Trebam napomenuti da sam se u zadnje vreme navukao na WoW i da je radio dosta dugo.Imam hladjenje harda i memorije. Druga stvar je to sto mi se sinoc u toku igre resetovao i vise ne mogu da se konektujem na WoW a znam da je do mene jer se kod druga ulogujem kao iz topa. Komnfiguracija je stara dosta ali poprilicno sve mogu da igram
MSI NF3 NEO 2 Sempron 2800+ Asus 9600 XT/TD 1.50 GB memorije Kingmax Hard maxtor 80 GB sata 2 primarni. 2 opticka uredjaja DVD RW NEC 4550A i DVD rom LG sta vise da kaze,,,pomozite.hvala vam unapred...
Prvo sto mi je palo na pamet je napajanje, to je ono sto je najverovantije problem ( mada moze i zbog memorije a i ploce )....oslabilo ti je napajanje vremenom( kao sto i sam kazes starija je konfa), pokusaj ako imas od nekog da uzmes neko jace ( ili bilo kakvo ispravno napajanje koje bi guralo tvoju konfu) i da ga ubacis umesto starog....A sto se tice wow-a je nesto sowtware-ske prirode,( jer svaki put kad se win `nasilno` ugasi, moze doci do gubitka podataka ili poremecaja u system registry-ju ili jos gore problemi ) obrisi cash files i cookies pomocu nekog system cleenera i onda unistaliraj igru ako to ne upali ( ili cash files same igre, ne dirajuci pozicije ) i onda probaj.
kao sto rece andrej....ako ti budel radilo kad iskljucis dvd-ove , napajanje je oslabilo sigurno, jer nemoze da `izdrzi` sve naponske jedinice u kompu
sledeće: otvori sistem propertis, pa advansd, na startap and rikaveri klikni setings. Isključi opciju automatikli ristart. Umesto restartovanja mašine dobićeš tzv blue screen of death na kome će pisati neka poruka zašto ti je prso sys.
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.