Treba mi konfiguracija za 1000,1100 e za neku normalnu upotrebu ne za gaming. Mislio sam ovako nesto: i5 4690k asus z87-a hyperx fury black 16gb cm nepton 280l (planirao sam overclock) ssd intel 530 240 gb hdd wd green 1tb sad za graficu sam mislio gtx 970 ali sa njom mi budzet ode na 1300e, tako da mi treba savet za to, takodje mi treba savet za napajanje posto ne znam ni koje ni koje snage, mislio sam neko modularno cooler masterovo a i za kuciste mi treba savet, znaci neko u koje mogu da uklopim nepton npr cooler master silent series.... znam da konfiguracija lici na gaming i imao sam plan i sa amd fx 6300 (koji bi se ukopio u budzet) ali mi se cini slabim pogotovo sto mi treba neka konfiguracija koja je moderna i koja ce izdrzati par godina i koja ce biti dobra za nadogradnju.... svaki savet je dobrodosao moze i skorz nova konfiguracija neka po vasem misljenju, znaci ne za gaming nego za normalnu upotrebu od oko 1000e.... inace planirao sam da je sam sastavim
Prvo, nema sanse da pazaris sve to sto si planirao za 1k jura! .) Za pocetak, promeni koncepciju i odluci se sta stvarno zelis, ako je to gejming, da sastavimo nesto sa gtx 970 do 1000e, ako si za overklok, spremi jos 500e! :)
je racunar od 5000din a ne od 1000e, racunari mogu da se koristi za posao(3d modeliranje, renderovanje i slicno), mogu da se koristi za gaming, ili/i mogu da se koriste za internet filmove i slicnu razonodu.
Ako vec imas 1000e, lako ces da sastavis jak racunar, ali moras na necemu da ustedis da ti ne predje 1100e, i ni pod kojim slucajem se ne stavlja wd green od 1tb u takvoj konfiguraciji!!
Ja ne znam da li ste primetili ali ovde je malo malo pa najezda clanova sa 1 postom a svi imaju iste teme. Komp za 1k eura pomozite. Neke random ideje o komponentama i slicno. Neko troluje samo prsti, samo kako ga ne mrzi da pravi toliko novih/duplih naloga...
Na to sam ja skrenuo paznju jos pre godinu dana, toliko je providno da je mene licno sramota za nivo inteligencije doticnog/ih.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
:: Ja ne znam da li ste primetili ali ovde je malo malo pa najezda clanova sa 1 postom a svi imaju iste teme. Komp za 1k eura pomozite. Neke random ideje o komponentama i slicno :: Neko troluje samo prsti, samo kako ga ne mrzi da pravi toliko novih/duplih naloga.. :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen ViewSonic 2 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.