Pisao sam prosle nedelje u vezi poklon konfiguracije koju planiram uzeti.
Danas je pokupim, odem kod ljudi da ih obradujem i samo se izblamiram .
Jebeni hard disk je ili mrtav ili nije povezan.instalacija wina ne prolazi. Prvo je 60 min ucitavao win setup ekran a onda izbacio gresku da ne moze formatirati hdd.
Posle restarta bios ne vidi hdd uopste. Novi restart.. Bios vidi hdd ali ista situacija sa pocetka i ocajno sporo ucitavanje bilo cega.
Necu jos da pljujem po firmi, samo sam pozitivna iskustva imao. Ali sutra u toku dana ne ubaci li se novi hdd lom cu im napraviti u radnji.
Da nije poklon bio jebalo bi mi se bas, desi se al ovo je sramota
Dešava se.. ništa ne treba da te čudi ako si uzeo `kantu`.. tako sam i ja uzimao(firma), bila je neispravna memorija (kingston bez nalepnice).. iz druge je uspelo.
:: Pisao sam prosle nedelje u vezi poklon konfiguracije koju planiram uzeti. :: :: Danas je pokupim, odem kod ljudi da ih obradujem i samo se izblamiram :: :: Jebeni hard disk je ili mrtav ili nije povezan.instalacija wina ne prolazi. Prvo je 60 min ucitavao win setup ekran a onda izbacio gresku da ne moze formatirati hdd. :: :: Posle restarta bios ne vidi hdd uopste. Novi restart.. Bios vidi hdd ali ista situacija sa pocetka i ocajno sporo ucitavanje bilo cega :: :: :: Necu jos da pljujem po firmi, samo sam pozitivna iskustva imao. Ali sutra u toku dana ne ubaci li se novi hdd lom cu im napraviti u radnji. :: :: Da nije poklon bio jebalo bi mi se bas, desi se al ovo je sramota
@imarkovic Svestan sam toga, rekoh desava se ali da nije jebeni poklon bio u pitanju + od njihove sutrasnje reakcije i sta ce uraditi, da li ce resiti u toku dana sve zavisi .
@ miskonius ma kakav bre bios. Gotova konfiguracija je u pitanju. Windows 7, probao sam sve varijante i starter, ultimate, profesional, 32, 64 itd
@ShonE ma hdd je . Onaj win setup ekran , prvi korak kad kopira fajlove je radio 60 in na 0 % i izbacio gresku . A npr format screen gde brisem i formatiram particije, po par minuta cekam da reaguje na npr obican delete partition. Ocaj
@tortojed A clasic mislim da se zove konfiguracija. 320 gb, koliko se secam iz biosa na sata je sve bilo ALI nisam mogao da otvaram nista zbog garancije i nalepnice . Jos jedan ali...valjda su debili bar jednom upali jebeni komp i videli sljaka li
99% da je HDD neispravan. Bukvalno ista stvar mi se desila, na isti nacin se manifestovalo, samo sto je u pitanju bio lap top, ali bez obzira identicna stvar, najobicniju opciju prilikom instalacije, kao sto je delete radio je katastrofa sporo, i generalno spor odziv na bilo sta sto treba da odradi nesto sa hdd-om.
Kazu u servisu da sve savrseno radi i da su instalirali win iz prve sto nema veze sa zivotom. Tako da ne znam sta je radjeno na njemu i da li su ista menjali ( a nesto jesu ) ali sad sve ok radi
Namerno sam stavio lord, ali ranije sam i stavljao i smilos. Ostao si bez kite, sta reci a ne zaplakati :D
:: Ne treba mu banovati IP, vec zabraniti registraciju user sa pocetnim `lord` - kitu secem, ako bi provalio i ponovo se reg. : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
:: Ma salio sam se ja...Dobrodosao ti nama :: :: @Razeni, sta zezas, resio si problem i ostavi sada nama, spamerima, malo temu : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Pa posto nisi naveo komponente pade mi na pamet da ploca i ne podrzava W7... Takodje desava se da p[loca nece da vidi HDD iako je ispravan zbog zastarelog BIOS-a i statijaznam...
:: :: @ miskonius ma kakav bre bios. Gotova konfiguracija je u pitanju. Windows 7, probao sam sve varijante i starter, ultimate, profesional, 32, 64 it :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.