Kanim se napraviti neku lab masinu ali baziranu na AMD platformi. Da li se i posto okvirno mogu nabaviti delovi a koji imaju neku garanciju. Mislih nesto nalik na:
AMD Phenom II x4/x6 sta vec ima odgovarajuca AMD ploca 2 diska od po 500GB sa 32M Radeon grafika
Poenta je da uz min doplatu u odnosu na delove koje imam uzmem nesto sto moze da posluzi za experimentisanje sa HV okruzenjima a da nije Intel platforma
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Vidi na kupujemprodajem.com za te delove. A delove koje imas mozes da utopis npr. Memorije za 4000 dinara ploca 2200-2500 dinara hard 1500 dinara a za procesor ne znam
Ne isplati ti se ta varijanta zamene(polovno za polovno), male pare mozes da uzmes za tu konfiguraciju i cimaces se dok prodas, jer vecina voli da dize cene u nebesa kada prodaje, a kad kupuje, onda mora ispod realne, to je strasno.. prodaj prvo to najbolje sve kompletno, a onda uzmes novu plocu+cpu, ako neces intel, onda AMD, mada ne razumem, jer je bolji za virtualizaciju intel, posto imas memoriju, to je onda dosta jeftinije.
:: Kanim se napraviti neku lab masinu ali baziranu na AMD platformi. Da li se i posto okvirno mogu nabaviti delovi a koji imaju neku garanciju. Mislih nesto nalik na :: :: AMD Phenom II x4/x6 sta vec im :: odgovarajuca AMD ploc :: 2 diska od po 500GB sa 32 :: Radeon grafik :: :: RAM imam 2x4GB DDR3-160 i napajanje od 500W za t :: :: i posto mogu da utopim sledece :: :: C2D E675 :: 2x2GB DDR2-800 KH :: Intel P35 mob :: WD 160G :: :: Poenta je da uz min doplatu u odnosu na delove koje imam uzmem nesto sto moze da posluzi za experimentisanje sa HV okruzenjima a da nije Intel platform :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.