asrock n68cs ucc phenom 9450e 2x2 gb ddr2 mislim da je 800 kingston kućište i napajanje ms `pro` :p optika wd blue 640gb e al na ploči je otišo pci-e slot, tako da radi samo integruša
i koliko bi mogo da tražim za palit gtx650ti 1gb, gul pakovanje, garancija do januara? hvala!
nije otisao PCI-e slot za grafulju vec je otisao n68 chipset, prvi stadium crkavanja kad grafika ne funkcionise a ispravna je .
just info :)
bolje rasprodaj u delovima , nece te boleti glava zbog ploce.
:: asrock n68cs uc :: phenom 9450 :: 2x2 gb ddr2 mislim da je 800 kingsto :: kućište i napajanje ms `pro` : :: optik :: wd blue 640g :: e al na ploči je otišo pci-e slot, tako da radi samo integruš :: :: i koliko bi mogo da tražim za palit gtx650ti 1gb, gul pakovanje, garancija do januara :: hvala :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.