Cao ljudi, imam ogromnu dilemu da li da kupim klasica PC ili all in one racunar... Laptopove ne volim a all in one mi je prakticniji i ybog prenosa i ybog kucista ali i cena mu je odgovarajuca. Trenutno imam PC sa amd 64x dual core 3800, 2.01 ghz, radeon x1600 512MB, 2GB DDR2, 120GB HDD, i slicno i ovo je kupljeno pre jedno 8 god i stvarno je posluzio.. Sada bih uzeo nesto do 60 000din, pre svega all in one ali se ne razumem dovoljno.. Nisam previse zaludjen za igrice ali poigram nekad Football Menager, World of tanks i jos par online browser igrica a moja sadasnja konfiguracija ne zadovoljava. Hteo bih jaci procesor, 4GB RAM najmanje, 500+GB HDD, i graficku neku koja moze da vuce ovakve stvari ili bar jos po neku igricu noviju Fifu mozda i da moze da se koristi u naredne 5 i vise godine. Hvala vam puno na savetima , unapred, nadam se da je nesto izvodljivo ovog tipa
Jadne su grafike u tim racunarima koji se uklapaju u tvoj budzet...WOT je tesko igriv i na klokovanoj integrusi od i5-4670, mora debelo da se spustaju detalji i rezolucija... Bolje sklopi neku krstenu konfiguraciju.
Možda ovako nešto http://tinyurl.com/n2w3mf9 ali ne znam da li će biti dovoljno za 5 godina, nadam se da će se još neko javiti ko se bolje razume u to....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.