Uzimati graficku sa 1gb rama u danasnje vreme je kardinalna glupost. Osim ako ne igras na nekoj shlj rezoluciji. Pritom taj comp je generalno shit, ne znam kolika je cena ali kao za 60.000 moze 3x bolje da uzme. edit: Sad pogledah 530 EUR za to. hahaha, ocigledno reklamiras svoj oglas.
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
cilj ti je da omalovažavaš ... šta ti znači: nekoj shlj rezoluciji ? Isperi oči i mozak i pročitaj ponovo: ... Battlefield 4 i ostale na 40` monitoru, full HD rezolucija, sva podešavanja na Ultra. Kurc ne zna šta je full hd rez :) Možda imaš 40 inch monitor i sve ostale komponente iz tog oglasa pa si sam testirao ... ?
Budi kreativan i daj bolji predlog umesto što pljuješ po ostalim članovima pc berze.
Kutalion gde ima za 60.000 3x bolje da se uzme ? Daj linkove druže.
Gledao sam youtube, anandatech uporedni bench i druge uporedne testove: 7850 jeste bolja od R7 260x koju ostali predlažu. Tvoj lični benchmark ocenjivanja je: shit and no shit = ? Lepo i inteligentno što javno pokazuješ nivo tehničkog obrazovanja ili možda nivo Kulture koju imaš kada Javno prosipaš shit sam po sebi.
:: Uzimati graficku sa 1gb rama u danasnje vreme je kardinalna glupost. :: Osim ako ne igras na nekoj shlj rezoluciji :: Pritom taj comp je generalno shit, ne znam kolika je cena ali kao za 60.000 moze 3x bolje da uzme :: edit: Sad pogledah 530 EUR za to. hahaha, ocigledno reklamiras svoj oglas :: :: :: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev :: ::
kulture* javno* Malim slovom molio bih, kad se vec pozivamo na kulturu. :>
Sto se tice mog benchmarka.. daleko bi bolje prosao sa nekim otkljucanim FX-6300, pa cak i pentiumom g3258 nego tim i3.
Intertech PSU bih zaobisao na kilometar, gaming mashina treba da ima min gpu sa 2gb rama, i barem da bude 270x, ako ne i 280 (s obzirom na cene koje su sjajne zbog prevelike ponude).
Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
:: Kutalion gde ima za 60.000 3x bolje da se uzme :: Daj linkove druže :: :: Gledao sam youtube, anandatech uporedni bench i druge uporedne testove: 7850 jeste bolja od R7 260x koju ostali predlažu :: Tvoj lični benchmark ocenjivanja je: shit and no shit = :: Lepo i inteligentno što javno pokazuješ nivo tehničkog obrazovanja ili možda nivo Kulture koju imaš kada Javno prosipaš shit sam po sebi :: :: :: :: :: Uzimati graficku sa 1gb rama u danasnje vreme je kardinalna glupost. :: :: Osim ako ne igras na nekoj shlj rezoluciji :: :: Pritom taj comp je generalno shit, ne znam kolika je cena ali kao za 60.000 moze 3x bolje da uzme :: :: edit: Sad pogledah 530 EUR za to. hahaha, ocigledno reklamiras svoj oglas :: :: :: :: :: :: Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Ev :: :: :: ::
Tvoj shit mozak je jedino uspeo da obradi mala i velika slova, ne = ? Ostala proseravanja koja si izneo nisu bitna, bitno je šta bi ti koristio a šta ne, pa je to merilo za sve članove pc berze. O drugima pričaš sa shit u ustima, ali to nema veze, Tebi prija, ne ? Bitna su mala i velika slova ... :)
Gde su linkovi za tri puta bolje konfiguracije za koje ti znaš ???
Dexter recimo je u 3. postu naveo 3x bolju konfu. Retko ko, ko se razume u IT kupuje sklapane racunare po radnjama, jer tu najcesce gurnu ono sto se ne prodaje.
A tebi preporucujem vece sa sabranim delima Desanke Maximovic, da malo otpustis taj bes i nervozu u medjunoznom predelu.
:: :: Tvoj shit mozak je jedino uspeo da obradi mala i velika slova, ne = :: Ostala proseravanja koja si izneo nisu bitna, bitno je šta bi ti koristio a šta ne, pa je to merilo za sve članove pc berze. O drugima pričaš sa shit u ustima, ali to nema veze, Tebi prija, ne :: Bitna su mala i velika slova ... : :: :: Gde su linkovi za tri puta bolje konfiguracije za koje ti znaš ?? :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.