Pobogu wow 700e. Ja sam pre tri nedelje drugu naredio da uzme AthlonX4 Quad-Core 740 FM2 socket i fala bogu poslusao me i dobio prosecno 60 FPS pri skoro max podesavanjima na 1024x768. Graficku je imao staru HD5670.
Molim da ne ulaze u raspravu ljudi koji nisu probali igru i koji se ne razumeju. Dakle, WOW je igrica matora koja koristi ja mislim 2 jezgra i veoma je zahtevna po tom pitanju, kao i sve igrice tog zanra. Znaci 2 jezgra se pumpaju do besvesti, sto logicno namece Intel kao bolje procesore kada je u pitanju jacina samog jezgra. Steta sto je samo stara igrica i sto nije optimizovana da iskoristi potpuno potencijal kvad procesora...
Dobro, ajde da proformulisem. Mnogo mi je para za to, ali ajde, prvo da li hoce na 1920x1080 da igra ili manje, i da li mora full grafika?
Da li igra na privatnom staru expanziju ili igra najnoviji wow?
EDIT, vidim Adzem me pretekao.
Vise je ne bitno za Wow da li je amd ili intel. Uzeli smo najjeftiniji proc koji je jos i bio sposoban za druge igre, i stvarno smo srecni rezultatom. To sto se juri intel za wow, je puka jurnjava za 200+ FPS kao u CS1.6
Ma kakvi 200 slika u sekundi, kada krene guzvanje bajo moj pozelece on i jace. hahaha :D Vidim sad da ovaj procesor ne moze da se klokuje posto nema ono ``K`` pa sad razmisljam da mu mozda ova ploca i nije potrebna, otkud znam. Ne znam ni taj rifres hasvel sta je doneo konkretno, ispao sam malo iz stosa.
Jel ima 60 hz monitor? Onda i ne treba da juri nesto preko 80 fps-a preterano, mozda je bolje resenje uzeti neki i5 sa sufiksom ``K`` i nasvirati ga na 5 ghz, ko sto sam ja ovaj moj isilovao. Ali prolazi 30 krugova u linksu, hehehe...
Konfiguracija je od moje za nijansu/generaciju jace.
Nisam stavio kuciste zato sto ne znam sta se njemu svidja. To ces znati i ti da mu pomognes na licu mesta, samo gledas da je vece i provetreno. Maticna podrzava prednje USB3 tako gledaj ta kucista.
Ja sam vise za to da ako se vec uzima ploca za OC (Adzem je postavio link za Sabertooth) da se onda ide na 4690K koji ima nesto bolje termalne karakteristike.
I 20k za GTX 660 je previse obzirom da sam vidjao polovne za 110€. Za 18-19k ima 270X koja je ipak brza karta.
Ma ja sam odmah video svoju gresku i stvarno je glupo kupovati nesto sto se nece klokovati i bez sufiksa ``K`` a stavljati na onakvu plocu. Nisam za to da ide na AMD-ove karte, ali evo bacicu zanimljiv link pa mozda nekome pomognem i zavrsi posao za ovaj cenovni rang...
:: Ja sam vise za to da ako se vec uzima ploca za OC (Adzem je postavio link za Sabertooth) da se onda ide na 4690K koji ima nesto bolje termalne karakteristike :: :: I 20k za GTX 660 je previse obzirom da sam vidjao polovne za 110€. Za 18-19k ima 270X koja je ipak brza karta :: :: Bila je i R9 280 za nekih 22k u Emmi ::
Verovatno ce uzeti nesto od ovog, jedino sto ga interesuje je da li bi mogla neka jeftinija ploca, s obzirom da nece mnogo klokovati, a sto se tice graficke, najblizi je R9 280.
Kakva je ova MSI ploca sto je Srdjanc predlozio?
Tell the Spartans, stranger passing by, that here obedient to their laws we lie
`I`m the best there is at what I do, but what I do isn`t very nice`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.