Potreban savet u vezi konfiguracije Trenutno imam Phenom II 955, MSI C45 770, Gtx 460 768, 2x2gb 1333 Excellram, budzet mi je 160 E + ove komp. Sta uraditi? Da li sve prodati pa uzeti drugo ili samo nesto menjati, treba mi ukratko za igranje, e da i budzet je taj koji jeste ni centa preko. HVALA
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Za sad, vidi da nadjes polovnu 270x na oglasima i dokupi jos 4 gb rama (ili prodaj tih 4 pa kupi 2x4, tvoja volja) Posle prodaj tu gtx 460 i CPu i vidi ako mozes da kupis neki phenom II x6 ili da menjas plocu...
:: Potreban savet u vezi konfiguracij :: Trenutno imam Phenom II 955, MSI C45 770, Gtx 460 768, 2x2gb 1333 Excellram, budzet mi je 160 E + ove komp. Sta uraditi? Da li sve prodati pa uzeti drugo ili samo nesto menjati, treba mi ukratko za igranje, e da i budzet je taj koji jeste ni centa preko. HVAL :: :: :: :: Are you classified as human? :: `Negative, I am a meat popsicle.`
Generalno, moras da ides postepeno ako hoces stvarno da osetis promenu. Prvo sto bih zamenio je graficka, uzeo bih nesto zaista dobro, pa neka bude uskog grla dok ne zamenis procesor/plocu/memoriju, pa mozes malo da se igras sa procesorom, ali i na default-u ces imati rezultate. Uz jacu grafiku ide i jace napajanje, tako da prelazi samo sa te dve stvari 160eu. Ako ces se uklapati u taj budzet za zamenu kompletne konfiguracije, vratices se na pozitivnu nulu, jos ces biti i u finansijskom minusu. I nista nisi na kraju uradio.
Dakle, najbolja varijanta, skupljaj pare, pa kada skupis dovoljno, tako da ti samo ostaje da dodas od prodate konfiguracije, lepo prodaj sve i uzmi novu platformu sa dobrom grafickom i svim ostalim.
:: Potreban savet u vezi konfiguracij :: Trenutno imam Phenom II 955, MSI C45 770, Gtx 460 768, 2x2gb 1333 Excellram, budzet mi je 160 E + ove komp. Sta uraditi? Da li sve prodati pa uzeti drugo ili samo nesto menjati, treba mi ukratko za igranje, e da i budzet je taj koji jeste ni centa preko. HVAL :: :: :: :: Are you classified as human? :: `Negative, I am a meat popsicle.`
definitivno grafika i memorija ide na dobos sutra, e sada napajanje je lc 600 mislim da je ok za sada, koliko para da trazim za jedno a koliko za drugo?
Are you classified as human? `Negative, I am a meat popsicle.`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.