Kuciste nije plastikander kinez i ima provereno dobro napajnje koje moze da tera duplo jacu masinu. Ram nije najgori moguci i to na 1333 mhz Ploca podrzaqva najjace FM2+ procesore za kasniji upgrade
CPU: Pentium G3220 MB: MSI H81M-P33 RAM: 4GB najjeftiniji koji nadjes HDD: prilagodi ostatku GPU: R7 240, koju nadjes case/PSU: Rhino 550W sa kucistem, ekstreman kinez, al oni ga ubacuju u svoje konfiguracije, a nemas mnogo boljih opcija na tom budzetu
Hvala na savetima. @dex i ja sam mislio da je apu najbolje resenje i ovo tvoje je ok samo sto je uslov da se uzme u win-u zbog odlozenog placanja a tamo ispada dosta skuplje
@blender to je za klinca 6.razred tako da mislim da ce taj kinez da zavrsava posao.
Ne zakopavaj se u startu sa plastikom od kucista (ajd njega jos i zamenis kasnije) ali napajanje, no name kinez je tezak zajeb, kasnije jaci cpu, i jaca graficka , klasika je niko nece da menja jos i napajanje, ma izdrzace, oce.
Inace imas duocom ili pc practic za rate cekove sta god, sto mora skupi winwin?
slab FPS ce preziveti, al daleko bilo varnicenje ili nesto gore... posto je dete u pitanju bolje idi na Dexterovu varijantu ako ti je budzet bas ogranicen.
Za AMD A8-5600K mora da se pazari kuler jer su fabricki losi, znam jer imam A10-5800K. Memorija mora da bude dual channel 1866 mhz - znaci 2 x 2gb mimimum Ploca bi trebalo da bude A75 chipset minimum..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.