Treba mi pomoc oko sklapanja konfiguracije... Ono sto imam je ogranicenje do 500 EUR (bez monitora) Komp bi trebalo da bude bez posebnih grafickih potreba jer ce se koristiti za jednog profesora matematike....
Mislim da onda nema potrebe davati 500e za komp. Ja već pola godine imam Celeron 1620 sa 4gb rama i nekom najjeftinijom b75 pločom bez grafičke karte (integrisana u procesoru)
Računar koristim za net,gledanje filmova (full hd radi odlično bez seckanja ili usporavanja),rad u nekim audio programima,obrada fotografija i ponekad video montaža.Nisam u radu primetio nikakvu razliku između ovog Celerona i I5 koji sam imao pre njega.
Napajanje mu je skroz ok tako da moze bez problema kasnije ako mu zatreba upgrade da turi solo graficku i neki fm2+ quad core ili neki intel i5 procesor i opet tera 100 godina, dakle nisu toliko krsh ni ploca ni napajanje da je sateran odmah u cosak i to mu je sto mu je doveka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.