Drugo, dodaj 20e za i5 4670K, veruj mi vredi. Onaj bez K ne moze da se overclockuje.
Trece, napajanje THERMALTAKE SPS-530M od 530w bi ti odgovaralo, medjutim posto planiras scrossfire idi odmah na THERMALTAKE SPS-630M od 630w koji je 1000din skuplji.
Ne nije moguc crossfire 270x 290x.
Verovatno ces zeleti da u startu zamenis kuler na procesoru (bilo 4670 bilo 4670K) zato sto onaj sto dobijes je slab za njega. Preporuku za njega trenutno tacnu nemam. Mozda RAIJINTEK Themis 120mm, primetio sam da ga dosta ljudi hvale. Inace gledaj samo kulere koji imaju 120mm ili vece.
Ostali kuleri na kucistu stavljaj po svojoj zelji, mislim da nisu potrebni.
Kućište, planiraš CF, treba ti veliko, prostrano kućište sa bočnim ventilatorom koji duva u grafičke da ih hlati i top ventilatorima koji će toplotu izvlaciti napolje...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.