Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
(za igre) jak pc ili ps3
STRANA 1 OD 2  
gogi1 (za igre) jak pc ili ps3 19.09.2007. 17:08 T5677

status: user
broj poruka: 2076

Cao, interesuje me sta je bolje za igre, na kojoj ce platformi igre LEPSE IZGLEDATI I BRZE ICI. Dvoumim se izmedju PS3 (ako postoji bolja konzola slobodno preporucite) ili sledece konfiguracije: Gigabyte p965, c2d e6320, 2gb ddr2 800, 8800gts 640mb. Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: (za igre) jak pc ili ps3 19.09.2007. 17:25 #27994

broj poruka: 18472
Ako ces samo za igre `bolji` ti je PS3 u smislu da ti nista drugo ne trazi nego samo diskove sa igrama.Obzirom da se kod nas nije jos uvek proslavio i da nema jos igara za njega dovoljno za mene je to bacanje para.Nikad ni jedna konzola nece moci da zameni pravu masincugu!Drugo ne ogranicene mogucnosti su koje ti komp pruza,to se ne moze objasniti recima nego mora da se stekne iskustvom!Na kojoj platformi ce lepse izgledati igre zavisi od toga kako je igra u opste uradjena.Meni su uvek igre za PC bile bolje od svake konzole.Problem je taj ako bas zelis za igre svaka konzola nema nikakvo zahtevanje nikakav operativni system,nesto sto ce da je gusi nego je samo za igre i pravljena i zato je mozda malo bolja u smislu igrivosti.Sa tom dole konfiguracijom i sa nekim malim izmenama ima da teras koju god hoces igru...Kompjuter je stvar IT tehnologije i nauke a svaka pomisao da neka konzola moze da ga zameni jer ima `mozda` nekad neke prednosti u igranju ali ne u lepoti i izgledu same igre je za mene totalna budalastina i glupost.Za mene je to smesno i porediti!Ko nije imao komp ne zna sta je propustio!P.S.Igrao sam na PS3 formulu 1 i nisam bas ipresioniran,na vecim rezolucijama itekako gubi na kvalitetu slike i grafike sto znaci da i PS3 ima ogranicene mogucnosti.Ima tacno u specifikacijama do kojih rezolucija ide..Ti sad vidi sta ti je bolje!

::
:: Cao, interesuje me sta je bolje za igre, na kojoj ce platformi igre LEPSE IZGLEDATI I BRZE ICI. Dvoumim se izmedju PS3 (ako postoji bolja konzola slobodno preporucite) ili sledece konfiguracije: Gigabyte p965, c2d e6320, 2gb ddr2 800, 8800gts 640mb. Hvala
NastyB Da li se to šališ??? 19.09.2007. 17:37 #27995

broj poruka: 729
Pretpostavljam da već postoji nekakav čip pomoću kojeg možeš da teraš presnimljene igre na PS3, ali pošto je reč o Blue Ray diskovima koji su papreno skupi (ako uopšte i mogu da se nađu kod nas), to je veoma skup sport. A uostalom, malo je igara koje su specijalno vezane za PS3 (znam i žalim jedino za Gran Turizmo i Metal Gear Solid što nema na PC).
Naveo si PC mašinu koja po hardveru može sa lakoćom da se nosi sa bilo kojom igrom danas i u doglednoj budućnosti. A igara za PC će uvek biti i to ništa manje kvalitetnijih od onih za konzole. Uostalom, mnoge igre se prvo prave za PC pa onda za ostale konzole (Mafia 2, recimo, a i Bioshock koji je sa PC-a portovan na Xbox 360, a ne obratno).
Kod nas će, bar, igara za PC uvek biti. Za ostalo ne znam. Pa, zar se neko dvoumi između PS3 ili dobrog kompjutera, a da ga nema?

Ako se zaglavi - primeni silu. Ako se slomi, ionako ga je trebalo zameniti.
LOURIJEV ZAKON

-ShonE- Re 19.09.2007. 17:51 #27996

broj poruka: 3529
Hm! Sve je subjektivno, licno preporucio bih ti PC, njegova multifunkcionalnost i laka dostupnost svega i svacega za isti mu daje prednost od bilo koje konzole!

@NastyB

Ima Metal Gear Solid za PC(1. deo i 2. deo-Substance) :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ... 19.09.2007. 18:31 #27997

broj poruka: 4518

Nema tu nikakve velike dileme(ako je uopste i ima )..jedini odgovor je ps3 !...Pre nego sto sam imao pc uvek sam imao neke konzole i da mi pc ne treba za 100 drugih stvari mimo igrica, ne bih ga ni kupovao nego odlucio se za ps3 ili xbox.....Momak je iskljucivo rekao da mu treba za igrice i jedini odgovor je konzola(u ovom trenutku bolja varijanta je xbox zbog boljih igara),zbog vise razloga koji su veoma bitni za igranje...za konzolu je sve sto je potrebno cd(dvd) sa igrom i zabava moze da pocne...znas da ce ti raditi savrseno(odstupanja su moguca kao u slucaju splinter cell-a zbog bagova i prerano izdate igre , ali to je slucajnost)..nema razmisljanja o nadogradnji, znas da ce ti sve igre savrseno raditi u naredne 2-3 god (dok ne izadje nova, bolja konzola) nema zezanja oko OS-a i svih ostalih gluposti kao na pc, samo zabava....

p.s. konzole nove generacije su sve samo ne `sredstvo za igrice`..sve one pustaju sve muzicke cd-ove, dvd filmove, internet itd...sve to uz mnogo manje muke nego pc ..a konfiguracija koju ste naveli ce za godinu dana biti u srednjem segmentu, tad moze da sanja da potera najnovije igre na max...pa opet nadogradnja...
io62s ... 19.09.2007. 18:41 #27998

broj poruka: 371
igre na bilo kojoj konzoli nikada nece izgledati dobro kao na pc-u...a na toj konf. koju planiras da uzmes sve igre ce ici brzo, tj. imace dovoljno frejmova da mogu normalno da se igraju...
...i nikada na konzoli neces moci da radis sve sto mozes na pc-u...moj glas ide za pc...
...a i svaka nova igra za konzolu nije ispod 50e, a za pc se to skida za dz. sa torenta...

zandarm Re... 19.09.2007. 19:12 #28001

broj poruka: 1454

Slicno pitanje sam i ja postavio na ovom forumu pre neka dva meseca, i sada posle mnogo vaganja, postova i odgovora drugova forumasa, mogu reci da sam ponosni vlasnik Ultra Turbo Dobre PC Konfiguracije.
Tek kada sam je prvi put upalio, shvatio sam da nisam pogresio, a nadam se da neces ni ti. :)

stcomp pc umire 19.09.2007. 19:27 #28003

broj poruka: 149

bar sto se tice igrica ,recimo call of duty3 ili novi gta nece ni biti nikad u verziji za pc.I sami proizvodjaci igara to naglasavaju svremena na vreme za one koji cuju.To je perspektiva a trenutni stanje je da ces za konzole kod nas imati manju izbor igra za konzole bar kod pirata.I velika prednost konzole u odnosu na PC sto se tice igranja su sto i za 2godine nece biti slaba za igre PC ce biti vec nemocan ma koliko sad bio skup da pokrene najnovije naslove koji budu izlazili tada,i nema podesavanja drajvera windowsa kao na PC jednostavno ubacis i igras.Ovo su cinjenice a ti sam resi.

Dyca re 19.09.2007. 19:41 #28004

broj poruka: 1574
Ako ti trba za igre i nista drugo kupi PS3 ili XBox..nisam siguran,ali mislim da se mogu koristiti pirati na PS-u..preoveri pre nego sto kupis,jer ako ne mogu,onda ce ti biti poveci trosak za igre koje bi hteo da igras..pozz

gogi1 mac 19.09.2007. 19:44 #28005

Razlog zbog koga sam vas to pitao je sto vec imam komp mac powerbook g4 500mhz 512mb ram 15`wide koji mi mnogo toga zavrsava, jedino ne mogu da igram igre na njemu pa zato vise `navijam` za ps3, znam da je pc multimedija ali za to imam mac..........Zato se razmisljam da uzmem ps3, te zbog toga pitah da li igre na njemu bolje izgledaju nego na pc.

MaliAbner Uvek sam bio za PC... 19.09.2007. 19:47 #28006

broj poruka: 7769
Ali ako vec kazes da posedujes mac onda PS3.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

Dyca re 19.09.2007. 19:48 #28007

broj poruka: 1574
Ma uzmi PS3 i uzivaj..pozz

BataCele Hah 19.09.2007. 20:17 #28018

broj poruka: 1532
Ako racunas finansijski, moglo bi se razmisljati ovako:
PC koji si naveo je, recimo, oko 1000 evra.
PS3 je oko 650 evra, ako me secanje sluzi.

Igre za PC su 200-300-400 dinara `ispod ruke`, a za PS3 tesko da ce ici ispod 50 evra na Blue ray medijumima.

Znaci PC = PS3 + 7 video igara na Blue ray

Ako zivis u EU ili SAD i kupujes samo originalne igre i hoces samo igre da igras i mozda surfujes po internetu i gledas filmove, ne vidim dilemu. Ako zivis u Srbiji, ja bih danas uzeo PC.

Sve igre za PS3 bice optimizovane za PS3 i radice glatko, dok na kompu nece uvek biti slucaj, bar dok se ne pokrpe, ali ce se pokrpiti za nekoliko meseci od pojavljivanja. A na toj masini kjou navede ima sve da lete narednih godinu-dve-tri.

Onaj ko je pre 2-3 godine kupio 7800GTX i danas sve igre igra u full-u i glatko. A 8800GTS 640MB je znatno veci monstrum danas nego je bila 7800GTX kada se pojavila. Na PS3 graficki cip je sa 7800GTX kartice.

NastyB Re: pc umire 19.09.2007. 20:41 #28021

broj poruka: 729
:: bar sto se tice igrica ,recimo call of duty3 ili novi gta nece ni biti nikad u verziji za pc.I sami proizvodjaci igara to naglasavaju svremena na vreme za one koji cuju.To je perspektiva a trenutni stanje je da ces za konzole kod nas imati manju izbor igra za konzole bar kod pirata.I velika prednost konzole u odnosu na PC sto se tice igranja su sto i za 2godine nece biti slaba za igre PC ce biti vec nemocan ma koliko sad bio skup da pokrene najnovije naslove koji budu izlazili tada,i nema podesavanja drajvera windowsa kao na PC jednostavno ubacis i igras.Ovo su cinjenice a ti sam resi

Prvo, Call of Duty 3 nije ništa drugo do prerađene misije iz CoD 1 i 2, sklepane za PS3. CoD4 se uveliko sprema za PC platformu, pa TEK ONDA za konzole. GTA 4 će se SIGURNO pojaviti za PC, sa zakašnjenjem od minimum 6 meseci od konzolnog izd(sr)anja, kao i do sad. Pa, zar zaista neko može da me ubedi da nVidia i AMD prave grafičke karte od 500-600 € za šta? Da bi igrali Free Cell ili gulili Zumu?
Uostalom, Microsoft već privodi kraju XNA, multiplatformu (igra napravljena na tome radiće komotno na PC-u i Xbox-u, bez obzira gde je stavili), a sa Vistom promoviše GAMES FOR WINDOWS. Tu su milioni dolara, misliš da bi Microsoft, nVidia i AMD dopustili da se igre prepuste konzolama??
I, da, samo ubaciš DVD i igraš. Sačekaš da ti se nivoi učitavaju po pet minuta i samo pičiš (ko je probao KOTOR na PS2 zna na šta mislim) dok to na PC-u traje desetak sekundi.
Usput, dve najočekivanije igre su Hellgate:London i Crysis. Za prvu nisam siguran da li je PC ekskluziva ali nemci Crysis, bar za sada, ne nameravaju da portuju ni za šta drugo osim za PC. Da ne pominjem opet Mafia 2. Toliko o odumiranju...

@Machine: Nisam znao za to. Bacam se na torrentiranje... BTW, kako napreduje muvanje devojke kojoj se gasi komp?
SkyFire Re: Hah 19.09.2007. 20:44 #28022

broj poruka: 18472
Svaka cast kolega na odgovoru.Do sad najpoptuniji i precizniji odgovor.

gogi1 druze za 800 Eur koliko ce te minimum sa svim glupostima izaci PS3 mozes da se ladno p_s_res na konzolu jer za te pare plus 200 Eur odozgo mozes da uzmes Mrak masinu tj. komp koji ce da ti sluzi bar 2-3 god. bez problema.U Sony-ju je tacno 7800GTX chip + 3.0 Ghz Intel kako me secanje sluzi i 256 Rama koji rade extra zbog same optimizovanosti ka igrama.Ali to sve pada u vodu kada se racunica iznese.Svaka igra ti je samo 50 Eur pa na dalje.Ako uzmes konzolu i odigras jednu igru a posle da ti skuplja prasinu to je onda bez veze.Gledajuci realno taj Sony ce mnogo vise izaci i preko tih 1000Eur-a kasnije...I sta dobijas sa tim-nista,uzaludno bacene pare i nesto sto ne mozes da upgrade-ujes!Taj tvoj Mac nece ni blizu raditi kao ova konfiguracija koju si predlozio.Nemoj se to glupirati uzmi to lepo kao covek ogromno parce hardware-a da vidis i osetis moc u svojim rukama.Dok na kompu budes izvrteo 10 igara na Sony-ju ces se nacekati na svaki sledeci naslov po 10 uzeti u obzir sta sam vec do sad ispricao.Ja da sam na tvom mestu,nebi mi pao Sony ni bilo koja konzola na pamet u zivotu!P.S.Da je jedno 300-400 Eur a da pored toga imam zver masinu mozda bih i razmislio pa ni tad cak nebi,u mom slucaju svaka konzola moze da duva pored moje konfiguracije:).Pozdrav i mudro razmisli o svemu!

:: Ako racunas finansijski, moglo bi se razmisljati ovako
:: PC koji si naveo je, recimo, oko 1000 evra
:: PS3 je oko 650 evra, ako me secanje sluzi
:: Igre za PC su 200-300-400 dinara `ispod ruke`, a za PS3 tesko da ce ici ispod 50 evra na Blue ray medijumima
:: Znaci PC = PS3 + 7 video igara na Blue ra
:: Ako zivis u EU ili SAD i kupujes samo originalne igre i hoces samo igre da igras i mozda surfujes po internetu i gledas filmove, ne vidim dilemu. Ako zivis u Srbiji, ja bih danas uzeo PC
:: Sve igre za PS3 bice optimizovane za PS3 i radice glatko, dok na kompu nece uvek biti slucaj, bar dok se ne pokrpe, ali ce se pokrpiti za nekoliko meseci od pojavljivanja. A na toj masini kjou navede ima sve da lete narednih godinu-dve-tri.
:: Onaj ko je pre 2-3 godine kupio 7800GTX i danas sve igre igra u full-u i glatko. A 8800GTS 640MB je znatno veci monstrum danas nego je bila 7800GTX kada se pojavila. Na PS3 graficki cip je sa 7800GTX kartice
viper re 19.09.2007. 22:04 #28034

broj poruka: 61
Za igre definitivno ps3, to je zver!!! Ako te zanima imam ps3 starter paket jeftino za prodaju :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf PC 19.09.2007. 22:28 #28035

broj poruka: 1504
Dajem glas za PCAko bi ikada uzimao konzolu to bi bio Wii

Black Wolf

gman inace 19.09.2007. 22:43 #28036

broj poruka: 1111
cpu je ibm-ov cell, a graficki podsistem rsx koji je vecim delom g70
256 MB ram-a i isto toliko vram-a (taktove ne znam)
upotrebljeni hardver govori o tome koliko pc trosi resurse na neke druge stvari, pored igre koju trenutno igras
sve ovo znam zbog cinjenice da sam kao klinac bio iskljucivo u taboru konzolasa (pa i dalje pratim njihov razvoj) i krenuo od gameboy-a, sn-a, pa redom preko svih seginih konzola (zakljucno sa saturnom, i dreamcastom) i ps-om za kraj, potom sledi moj definitivni prelaz na pc, ali naravno tu je uvek u usb ustekani logitech rumble pad 2, moja poslednja veza sa konzolama
mozda se nekad i vratim
odgovor na pitanje izvuci izmedju redova moje spike
poz konzolasima

Goran8407 31 20.09.2007. 00:35 #28044

broj poruka: 134

A koju rezoluciju moze da izvuce sa PS3? Sa `nasim` televizorima :) Uzme si` PC i turi neku rezoluciju koja je lepa za TV i poveze TV izlaz i dodje mu bolje od PS3 :) Posto ce igrati na max 640*480 zbog rez tv-a :)
Neba HDTV 20.09.2007. 06:36 #28046

broj poruka: 1197
Da bi iskoristio pun potencijal PS3 konzole (tj. da bi ti igre izgledale bolje nego na PC-u i PS2) treba ti televizor koji je `HD ready`, odnosno moze da radi na rezoluciji 1920x1080. Ukoliko ga nemas (a neces ga ni kupovati) uzmi lepo PS2 i uzivaj dok traje, a kad prestanu da izlaze igre za PS2 kupi zver od PC-ja. PS3 se isplati uzimati samo ako imas HD televizor...
popovl PC 20.09.2007. 10:01 #28052

broj poruka: 149
Problem u celoj prici jeste to sto PS3 stite igre.ja sam hteo da kupim PS2 samo da bih mogao da igram Gran Turismo 4,koji izlazi samo za PS.Daleko od toga da za PC nema dobrih naslova.
Za PC ti ne treba 8800,osim ako ti nisi u fazonu `a ja imam 8800`.8600 GT/GTX je sasvim dovoljna,pa je bolje resenje cesce promeniti GPU,ipak nova tehnologija izlazi brzo.

Procitaj test CoD 3 za PS3 u svetu kompljutera.Kazu da u odredjenim trenucima FPS pada ispod dozvoljenih vrednosti i to vidno.Kako li su mogli da puste takav naslov za PS3?Nije ni zaziveo,a vec je nemocan da odradi posteno neki naslov.

gogi1 hdtv 20.09.2007. 11:11 #28054

jbt, pa totalno sam zaboravio da treba i hdtv uz ps3, pa to onda znatno prelazi budzet. Znaci pc makina da padne, izgleda da sam bio pogresno obavesten, cuo sam da ps3 ima 4 procesora i neku zver od graficke, zato sam i pitao gde igre bolje izgledaju.
blackwolf Re: PC 20.09.2007. 12:31 #28060

broj poruka: 1504
Sasvim tačno igrao sam CoD3 na PS3 i kada je neka velika pucnjava ima dosta dima i takvih stvari primeti se usporenje.
Black Wolf

:: Procitaj test CoD 3 za PS3 u svetu kompljutera.Kazu da u odredjenim trenucima FPS pada ispod dozvoljenih vrednosti i to vidno.Kako li su mogli da puste takav naslov za PS3?Nije ni zaziveo,a vec je nemocan da odradi posteno neki naslov.
neXus2000 Re: (za igre) jak pc ili ps3 20.09.2007. 17:35 #28075

broj poruka: 3350
To je zato sto ima gomila portova izmedju jedne i druge konzole (X360 na PS3 na PC i sve moguce kombinacije sa jedne na drugu makinu). Zato je CoD3 kocio.
PS3jci treba za metar dana da padne cena na 400 dolara, tj. pala je vec jednom, ali nasi nisu skinuli cenu sto su morali da urade.....ali Srbija je to :D.
Inace ne moras da kupujes HD Ready Televizor, jer za mnooogo manje para mozes da uzmes TFT monitor koji ima DVi prikljucak i konverter sa HDMi na DVi da bi povezao. Tako je ortak uradio i picili smo PS3 do besvesti :D. Svi titlovi koji su ekskluzive iliti AAA naslovi koji su samo radjeni za PS3 nemaju nijedan lag ili framedrop u igrici. To se ne moze reci za portove, ili nedovrsene igrice da bi izasle u susret danu za koji su rekli da ce izaci.....pa to cuveno sa neta da skinesh patch posle mesec i vise dana. A oko raznovrsnosti igrica PC je sranje sto se tice toga...vise nema ni jednu tucu, Splinter Cell je po meni losh rip-off Metal Gear Solida, sve voznje koje su na PC-u tj. NFS serije imaces na PS3. Gran-turismo je favorit od 5 zvezdica. Platformske igirce (ne ove sto su pravili prema crtacima) nemas na PC-ju, Ratchet and Clank itd.....Little Big planet....ma imas sijaset igrica koje PC nikada nece ugledati, jer je spao na Electronic Arts koji radi portove za sve, FPS i RTS i RPG(warcraft itd...), i poneki horor.
Konzola PS3, X360 su pravljene da bi se igrao, evo jos i PS2 traje 7 godina od izlaska, a i dalje ga ljudi kupuju. Jer su mu igr neverovatno odlicne. Dok PC je mami-para, za vec 2 meseca zbog budzeta uzeo sam komp, tj ostali su mi od starog HDD, zvucna,kuciste i DVD-RW. Pa sad do novaka moram da menjam grafiku i napajanje i procesor. sto me izadje jos 250 evra, sto znaci da sam u sustini kupio komp od 500 evra...mada treba ponajvise zbog posla. A inace i ja planiram da uzmem PS3 jer po meni igre na PC-ju postaju krsh, takozvani Deza-Vi samo sa boljom grafikom i fizikom.

Inace PS3 ima Cell procesor sa jos 8 sinergetickih procesora od koja su 2 zakljucana 1 za OS drugi ako rikne 1 od aktivnih. A ljudi koji su mislili da je Cell u klasi sa nekim Xeonom na 3.2GHz su se prevarili. Cell je zavrsio u Blade Serverima IBM-a koji dolazi u pakovanju od 1 ili 2 takva procesora. i kosta jedno dobrih 15 do 20 PC-ja od 1000 evra `The starting price for the blade is ,995, according to IBM` i sa njime rade kalkulacije gena, virusa.....lecenja..... ma njegov CPU je nenormalan.
Blade server: http://www.eweek.com/article2/0,1895,2177357,00.asp
Grafika spada u klasu 7800GTX, naravno modifikovan, ali Cell zato moze da rastereti grafiku tako sto ce raditi neke kalkulacije na jednom ili vise sinergetickih procesora, pa jos neki za fiziku....itd.
Sacekaj jos par meseci, najbolje novaka, pa uzmi PS3. To sto igrice kostaju po 50$ uzmes par njih za drustvo(tekma, shibanje, voznja i nesto za dusu (prelazenje). A za jedno godinu dana mozda i jace 2, BluRay ce biti zamena za DVDove jer te sada rezac kosta 27 evra, a disk 40 dinara. Dotle imaces dobrih 10+igrica za PS3. Sto se tice grafike PC vs. PS3, PC ce u tome biti bolji, ali to jos ne znam jer programeri jos uvek ne znaju da iskoriste moc PS3jke pa zato ima malo igrica na trzistu. Ali ja generalno jos uvek drndam PS2 gejmove ne PC (Boooooring!!!!!).

Evo ti nagledaj se Gran-Turisma:
http://au.media.ps3.ign.com/media/949/949777/imgs_1.html
i video
http://www.gametrailers.com/player/25141.html

sve real-time, Da ne spominjem Metal gear Solid.

E sad ja sebi da napravim novu temu, prokleta kupovina novih komponenti.
neXus2000 Re: (za igre) jak pc ili ps3 20.09.2007. 17:43 #28077

broj poruka: 3350
E da evo jos slika:
http://www.gran-turismo.com/en/gt5p/screen/
Inace PS3 moze da radi u 1080p 60fps....ali bem li ga nacitao sam negde da ce da iscimaju i 120fps sad da li u 1080p ili 720p to ne znam.

MACHINE @ NastyB 22.09.2007. 12:27 #28241

broj poruka: 5704
E, pa ja nisam iz ove price (nisam nista postovao) a ti si me etovao (@), zamenivsi me sa -Shone-, verovatno zbog ikonice/avatar. Ma ne javlja se, mozda sam omasio resavanje probelema. Kada prosli put na shkomi i ja nismo dobili palacinke. tek sada ne m da bude nish. Onda je shkomi resio problem, ja potvrdio i to sigurno sljaka. Ali palacinke nisu pale. E, sada za muvanje, ja sam vise za Lisu (alias pitalica), ali je nesto nema u poslednje vreme, valjda videla da se vise ne svadjam (a i ne smem zbog stresa) pa me se otkacila. Jeli neko primetio da je poslednjeih mesec-dva ovde mnogo vise kulture, prvo je bilo ja sam uneo zbrku i kulturu, pa kada su se neki povukli koji su se za mene neopravdano i bezobrazno zakacili sada je opet sve OK, ma mogu oni da se vrnu samo da ne pocinju nebulozne prepirke i dobacivanja ako za to noemaju nikakva moralna niti intelektualna prava...Pozdrav!

- R a v e n L o r d -

:: :: bar sto se tice igrica ,recimo call of duty3 ili novi gta nece ni biti nikad u verziji za pc.I sami proizvodjaci igara to naglasavaju svremena na vreme za one koji cuju.To je perspektiva a trenutni stanje je da ces za konzole kod nas imati manju izbor igra za konzole bar kod pirata.I velika prednost konzole u odnosu na PC sto se tice igranja su sto i za 2godine nece biti slaba za igre PC ce biti vec nemocan ma koliko sad bio skup da pokrene najnovije naslove koji budu izlazili tada,i nema podesavanja drajvera windowsa kao na PC jednostavno ubacis i igras.Ovo su cinjenice a ti sam resi
:: Prvo, Call of Duty 3 nije ništa drugo do prerađene misije iz CoD 1 i 2, sklepane za PS3. CoD4 se uveliko sprema za PC platformu, pa TEK ONDA za konzole. GTA 4 će se SIGURNO pojaviti za PC, sa zakašnjenjem od minimum 6 meseci od konzolnog izd(sr)anja, kao i do sad. Pa, zar zaista neko može da me ubedi da nVidia i AMD prave grafičke karte od 500-600 € za šta? Da bi igrali Free Cell ili gulili Zumu?
:: Uostalom, Microsoft već privodi kraju XNA, multiplatformu (igra napravljena na tome radiće komotno na PC-u i Xbox-u, bez obzira gde je stavili), a sa Vistom promoviše GAMES FOR WINDOWS. Tu su milioni dolara, misliš da bi Microsoft, nVidia i AMD dopustili da se igre prepuste konzolama??
:: I, da, samo ubaciš DVD i igraš. Sačekaš da ti se nivoi učitavaju po pet minuta i samo pičiš (ko je probao KOTOR na PS2 zna na šta mislim) dok to na PC-u traje desetak sekundi
:: Usput, dve najočekivanije igre su Hellgate:London i Crysis. Za prvu nisam siguran da li je PC ekskluziva ali nemci Crysis, bar za sada, ne nameravaju da portuju ni za šta drugo osim za PC. Da ne pominjem opet Mafia 2. Toliko o odumiranju...
:: @Machine: Nisam znao za to. Bacam se na torrentiranje... BTW, kako napreduje muvanje devojke kojoj se gasi komp?
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs