Ustedi na grafici, imas integrisanu a ova sto si dodao nije mnogo bolja. To ti ne treba
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
GTA da potera ako mislis na gta 4 ili 5 zaboravi na tu rabotu. Integrisane graficke kod amd-a su odlicne na nivou grafickih od recimo 60-70e kako koja naravno.
Zajebi to kuciste od 2000 din koje ima i napajanje, to je tesko kockanje kad ce da crkne, ne da li ce nego kad.
Nisam mislio na nove igre gta V i te fore, nego stariji onaj san andreas neki stariji nfs... ovo nije komp za igrice to je jasno. Tako nesto i HD filmovi da mogu lepo da rade na tv-u preko hdmi.
Ako izbacim graficku a stavim ok napajanje ne ostaje mi mnogo mesta za manevar... Pogledacu malo kasnije detaljnije sta bi bilo dobro.
Skroz ok makina. Radice to odlicno. Samo, po meni je skroz suludo u danasnje vreme kupovati HDD od 320GB. Brzo se to napuni sa par serija, HD filmova, po koja igrica...Gledaj bar 750-1TB da uzmes, pa makar i polovan ako je frka za lovu. naravno 100 % zdrav uz garanciju, pa makar i radnu ako je istekla kod uvoznika.
Pozz!
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ako ih ima na lageru, onda je to 99% ST, a to nije bas dobra ponuda, jer Samsunga vise nema.
:: Stvarno dobra ponuda. Verovatno ih nemaju na lageru, kao sto to obicno biva.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Sta ti znaci to `ST`? Vidim daju i 2 g. garancije. mislim, opet nije lose, sta god da je u pitanju...Jedino ako nije samo prazna kutija :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ako ih ima na lageru, onda je to 99% ST, a to nije bas dobra ponuda, jer Samsunga vise nema :: :: :: :: Stvarno dobra ponuda. Verovatno ih nemaju na lageru, kao sto to obicno biva.. :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
:: Sta ti znaci to `ST`? Vidim daju i 2 g. garancije. mislim, opet nije lose, sta god da je u pitanju...Jedino ako nije samo prazna kutija : :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: Ako ih ima na lageru, onda je to 99% ST, a to nije bas dobra ponuda, jer Samsunga vise nema :: :: :: :: :: :: :: Stvarno dobra ponuda. Verovatno ih nemaju na lageru, kao sto to obicno biva.. :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.