Pozdrav, nisam odavno pratio cene, pa ako bi mogli nesto da mi sastavite a da ne prelazi 550eu. Znaci, kuciste + monitor. Kuciste nije bitno toliko i ne treba da bude fensi, zato sto ce kompovi biti za igraonicu. Naravno, kompovi ce sluziti samo za igrice. Monitor ne treba da bude veci od 21``. Hajde ljudi, hitno je!
A sta da kazemo, svi smo navikli na stare cene od 8% pdv i sad kad sastavimo ono umesto 550e dostize 700e+. Kad smanjimo na 550e onda dobijemo masinu koja moze da pokrene igru, ali nije to to.
seset i kusur iljada za procesor snage 955/965 koji su stari boga oca, a mi se nalazimo u 2014-oj godini... Sto se tice graficke, nemam pojma ni gde se rangira sto mnogo toga govori.
Nema sta, pederve nas je usrao, takodje i pomak kod hardvera koji dobijamo na kasicicu.
Cujem amd-ov apu ce kostati ni manje ni vise nego 20 crvenih? :D Ahahaha, koja smejurija. Pa tacno da ima grafiku jacine 6770, sta vredi kad znam da ce biti stuc-muc kod rpg krkljanca...
Ovo je pravi period, da se hardver i sve sto je vezano za it scenu zaboravi na nekih 3 godine. Baviti se drugim stvarima, pa posle videti sta se zapravo propustilo i gde smo dogurali.
+1 dobar predlog za fx6300 i bolju grafiku... support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, Excelram 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, GA HD6850, puno prašine.
:: Dodaj 1400 dinara i uzmi :: http://www.emmi.rs/procesori-(cpu)-cpu-am3+-amd-fx-6300.11.html?productId=2977 :: :: I ostaje ti para za :http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-(vga)-amd-radeon-7850-powercolor-2gb-ddr5.11.html?productId=3960 :: :: I ostaje ti 1k viska :: A mozes da uzmes sve pare i dodas jednu crvenu po racunaru i da uzmes :: :: http://www.emmi.rs/grafi%C4%8Dke-kartice-(vga)-geforce-gtx660-msi-gaming-2gb-ddr5.11.html?productId=3780 :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Jbg do pre mesecak dana je bila sapphire r9 270x(to ti je po performansama na nivou gtx 660 ti,mozda malo nesto iza)za 18k dinara,sad tako nesto kosta preko 22k.I tu dolazimo do price oko povecanja pdv,ako se digao pdv ta grafika bi trebala biti oko 20k.Ali naravno i nasi prodavci da se ugrade malo,sad se moze naci za 22.500 dinara. Samo mleko i hleb kupujem kod nas u prodavnici,ostalo ili sa strane,npr. jaknu sam narucio iz Londona i sa sve slanjem me kostala 8600 dinara,a ista takva(Hot Tuna jakna u pitanju)u Bg-u imala u dve radnje,ali za 20k.Ili na crno i kraj price.Pa Vucic posle nek vodi svoju demagogiju o sivoj ekonomiji koju mu pisu ovi iz Brisela.Onog strebera sto je postavljen na mesto ministra finansija necu ni da komentarisem.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Umesto da uvedu neke olaksice na IT tehnologiju, oni povecavaju PDV, da jos vise muzu ovaj narod, a ionako svako u domacinstvu ima komp star najmanje 5-6 godina, da ne spominjem neke drugare koje poznajem i imaju komp star i preko 10 godina, jer ebiga, nema se para za nesto novo, a oni samo dizu cene. Nemoj tako o ministru, ipak on ima diplomu sa Jejla.
To je opravdanje za sve uradjeno?Zasto nije dignut porez za automobile skuplje od 30k eura,npr?Zasto nije dignut porez za vile i kucetine kica i sunda po Dedinju?Vidim smanjene plate u skupstina a 70% njih dodje jednom u 100 godina. RETARD
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.