Evo druze potrudio sam se i prebrojao, pa reko` da te informisem. Za procenu ove konfiguracije nisam pitao `ni put` do sada ali za komponente i konfiguraciju slicnu ovoj jesam u dva navrata u protekle 3 godine. Mislim da tu nema nista strasno jer se cene novih a tako i polovnih komponenti menjaju tako reci svakodnevno. Cak si druze i ti dao svoju procenu jednom od `ta dva puta` i hvala ti za to.
Nemoj da misliš da imam nešto `lično` protiv tebe,jer se i ne poznajemo...
Bezveze mi je kod tebe što sa tvojih 1000 i kusur postova na forumu,jako dobar deo se svodi na otvaranje tema o proceni ili celog kompa ili pojedinih komponenti,a imam utisak da se takve i teme i ista pitanja stalno ponavljaju(IZVINI ako grešim)!!!
Uopšte nisam neki `mrgud`,iako me neki pojedinci sa foruma tako doživljavaju,ali često na neku(bar ja mislim) glupost odreagujem u `afektu` i time možda i uvredim pojedince...
Smatram da ti ili bilo ko drugi ko na nekom IT forumu ima preko 1000 postova treba da je sasvim upućen koliko mu vredi mašina i da nema potrebe za otvaranjem ovakvih tema,još pogotovo ako se tema sa istim ili veoma sličnim sadržajem ponavlja po nekoliko puta...
Nadam se da me sad razumeš!
Srećna ti nova godina i sve najbolje!!!
toto je piča,ja tam domov...
:: Evo druze potrudio sam se i prebrojao, pa reko` da te informisem. Za procenu ove konfiguracije nisam pitao `ni put` do sada ali za komponente i konfiguraciju slicnu ovoj jesam u dva navrata u protekle 3 godine. Mislim da tu nema nista strasno jer se cene novih a tako i polovnih komponenti menjaju tako reci svakodnevno. Cak si druze i ti dao svoju procenu jednom od `ta dva puta` i hvala ti za to. :: :: :: ::
Ma ok druze. Ja svaki odgovor uzimam ozbiljno i smatram da je dobronameran. Osim toga stalno preispitujem svoje ponasanje kako u zvotu tako i na ovom forumu, i uvek se biranim recima obracam svakome ne zeleci da budem pogresno protumacen ili da nekoga ne daj boze uvredim ili prozovem. Tacno je da imam toliko postova. Odvojio sam vreme i pregledao teme koje sam postavljao u proteklih 4-5 godina koliko sam aktivan na forumu. Tek nekih 30-ak se odnosi na trazenje procene. Smatram da to i nije tako puno. Osim toga teme u kojima molim za procenu komponenti postavljam da bih dosao do realne cene koju bih mogao da iskoristim prilikom prodaje komponenti. Moram priznati da nisam dovoljno upucen o kretanju cena polovnih komponenti. Na forumu ima dosta ljudi koji se svakodnevno bave kupoprodajom komponenti i veoma su dobro upuceni kakva je situacija na trzistu polovnog hardvera. Njih smatram kompetentnim za davanje procene. U svakom slucaju hvala sto si se javio i ukazao na to da `mozda` preterujem sa temama u kojima molim za procenu. Moguce je da to jos nekome smeta pa cu se truditi da smanjim takve postove. Srecna i tebi Nova Godina druze. Puno zdravlja, srece i svega ostalog po redu.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.