Na pcberza/komponente sam nasao skoro svaku komponentu jeftinije....Potrudi se i potrazi... Chiftec 450W-51e....za 44e imas LCpower 550W super silent,obzirom na to koliko sam u zadnje vreme cuo kritika i reklamacija na Chiftec napajanja mislim da je LC daleko bolja solucija.Ako hoces jos kvalitetnije napajanje imas Spire Zeno 500W - 49e
To nije tacno, sa verzijom BIOS-a 1901 i kasnijima, ploca podrzava i procesore sa FSB-om 1333 Mhz.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: ...Ova ploca ima cipset i975 koji NEMA!!!! podrsku za ovaj procesor jer procesor radi na 1333...Uzmi drugu plocu...`Ajd u zdravlje :: ::
... Ovaj procesor je podrzan od bios-a 2104 ,tako da ako nema taj bios nece ni startovati masinu ,pa neka ima neki 775 proc uz sebe kada bude sklapao masinu ili neka trazi da mu apdejtuju bios odmah u radnji...IZVINJAVAM SE SVIMA AKO SAM NEKOGA DOVEO U ZABUNU... P.S. Ostaje jedino jedan issue sa ovom pocom a to je cinjenica da je tesko prebaciti fsb preko 400( ili se i to poboljsalo ) pa posto mu procesor ima multiplikator 7 neka razmisli o tome...`Ajd u zdravlje!
a i cini mi se (mozda gresim) da covek nije klokerski raspolozen.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
:: :: ... Ovaj procesor je podrzan od bios-a 2104 ,tako da ako nema taj bios nece ni startovati masinu ,pa neka ima neki 775 proc uz sebe kada bude sklapao masinu ili neka trazi da mu apdejtuju bios odmah u radnji...IZVINJAVAM SE SVIMA AKO SAM NEKOGA DOVEO U ZABUNU.. :: P.S. Ostaje jedino jedan issue sa ovom pocom a to je cinjenica da je tesko prebaciti fsb preko 400( ili se i to poboljsalo ) pa posto mu procesor ima multiplikator 7 neka razmisli o tome...`Ajd u zdravlje :: ::
...poterace procesor do negde 3 ghz i dobice x6800 na defaultu ,sto nije lose ,ali bih ja dao jos 2000 din i kupio 6750 uz tu plocu ,koja je ekstra...mozda opet gresim ,al` neka ga...Masa ljudi u pocetku nece klokovanje pa se posle predomisle ... `Ajd u zdravlje!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647009. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.