mogu da uzmem ovaj monitor za 30 evra da li vredi evo i linka http://bit.ly/18bgDur privuklo mre sto ima ulaz za flesku i sto mu je god proizvodnje 1997 kada je koliko sam obavesten to jos uvek bio filips sta mislite o monitoru ps dobijam i 6 meseci pismene garancije
Pa vredi, ako je ok. Ali me uvek fascinira kad neko prodaje ispravan predmet a ne potrudi se da ga slika u radu. Pogotovo monitor. Kako sad ti da znas kakvu sliku ima, ako ne mozes da vidis licno?
video sam ga licno i ok mu je slika posto mi je u komsiluku rade zvucnici i prikljucak za mic nisam probao da ubodem usb nema senke ili mrtvih pixela i ocuvano deluje krajnje pristojno
stigao monitor sa zakasnjenjem od 24h (vec sam posumljao na dex)ali ne sa pravom izvinjavam se Monitor radi ok nije ful hd vec na1680-1050 usb je hub podesiv180% i po visini i sve u svemu sam zadovoljan
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.