Javice se vec neko od preprodavaca koji su clanovi foruma, ja stvarno ne preprodajem ali znam okvirne cene, ako ti pisem za sve pojedinacno naci cu se prozvanim gotovo sigurno, takav je forum :) Ti samo trazi cene da prodas odmah ili da prodajes, recimo KP je pun entuzijasta koji godinama prodaju jednu te istu stvar, valjda su emotivno vezani ili sta god.
Konfiguracije su od kolega koji to hoce da prodaju ali da se prodaja ne odugovlaci. Posto znam da je prilicno tesko prodati celu konfiguraciju, narocito malo vremesniju idem i na varijantu prodaje u delovima (komponente pojedinacno). Ako mislis da ce ovde da te prozivaju, a ti baci procene na moj e-mail, bomid@sbb.rs
ajde da ja probam,ne zameri mi,možda sam malo zarđao
MBO Asus Commando - 20e CPU Intel C2D 6600 - 15e RAM KHX 2X1GB DDR2 1066 - 15e GPU Asus HD7770V2 (full pakovanje, garancija, racun) - 75e HDD WD500AAKS - 30e PSU LC Power 6560GP3 (full pakovanje, garancija, racuna) - 15e CAS Cooler Master Elite 335 - 15-20e DVD LG ili Samsung - 5e TFT ViewSonic VX1940wm (full pakovanje) - 35e SPE Blueberry SW-M27 (full pakovanje) - 10e TAS A4Tech X7-G300 - 5e MIS A4Tech X-710BK - 5e
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.