Pozdrav forumasi, treba mi savet za komp, tj. za ostale delove. Monitor, kuciste i napajanje vec imam. Za ostatak komponenti mogu da izdvojim max 40.000 dinara. Mislio sam da idem na FX6300 + 7790.
Pa ako ideš na taj procesor onda jedino neku stariju plocu do 4000 dinara tipa msi 760g da bi se uklopio do 40.000 dinara.E sad kako te ploce rade stvarno neznam a za najnovije ploca tipa msi 970 treba ti još nekih 4000 dinara.Na hard možeš da uštediš jedino 1000 dinara jer je samo tolika razlika izmedju 1tb i 500 gb na memoriju nemožeš manje od 4 gb i to je to jedino ako neceš dvd rw da uzimaš pa da smanjiš 1500 dinara. Bilo koji hdd bilo koja memorija sve jedno.Koja 7790 i tu u principu sve jedno gledaš da je garancija 3 godine. Druga opcija je da ideš na neki jeftiniji procesor tipa fx 4100 ili neki apu athlon II 750k recimo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.