Par pitanja... Predlog za napajanje, koliko je dovoljno, i sta da uzmem? Da li sam napravio dobar izbor maticne ploce,iskreno po meni je skupa,necu raditi neki ozbiljni overcl. mozda isteram cpu do 4.2, iskljucivo me zanima da li ta maticna ploca podrzava brzine ram memorije? Takodje sto se tice SSD diska, ovo ce biti prvi put da kupujem pa nemam nikakvih ideja da li ovo vredi ili ne?
Da za gaming, mislis da je puno ili malo novca? Ja mislim da je puno ali kad sam vec resio da kupim trudicu se da kupim nesto dobro! 1920x1080 Pa potrudicu se da 130k bude sve i sa napajanjem eventualno bez kucista
@Misko, ma jok GeForce GTX770 ce mu sluziti za DivX i surf:)
@Srbislav, ma uzmi neko brendirano od 750W i nema problema. Ostalo je sve ok. Kuciste koje god, gledaj da je malo vece i to je to. Isti djavo, strpao to u kuciste od 500E i 30, radice posao zbog cega je i namenjeno. Jedino ako volis Las Vegas i cirkus, onda kolege neka preporuce neku novogodisnju jelku. :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ok, 750W napajanje, vise volim jednostavnija kucista, a i ne bih bas da bacam novac na to, al niko mi ne rece jesu sve komp. kompatibilne, ram memorija, ima li potrebe da idem na 16?
Sve je ok, radice makina odlicno. Memorija ce biti vise nego dovoljna za igrice. Neces ni 4Gb realno da uposlis. Za kuciste se slazemo da je ludost bacati pare na limariju.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.