planiram uskoro kupiti nov racunar koji ce uglavnom sluziti za igranje igara i gledanje filmova u full hd pa mi je potrebna pomoc oko odabira komponenti.Storage hard disk imam tako da sistemski bude ssd od 60gb...... :) Hvala
U svakom slucaju moram uzeti hard posto je ovaj koji imam skoro pun a i ne bi bio odgovarajuci za sistem jer je na 5k obrtaja....pa sam zato mislio bolje odmah da idem na neki ssd.....
To ti je sasvim u redu. Ja bi licno išo na fx 6300 al je tu skuplja ploca za nekih 3000 dinara a onda je vec bolja opcija dodati još 2500 i ici na najeftiniji i5.
Ja bih išao na tu varijantu,samo bih umesto tog I3 išao na I5(recimo 3450 ili 3470)... Velika je razlika umesto tog I3 koji je dual,a tripuje da ima 4 jezgra,umesto `pravog` quad-core-a.. Inače ja imam tu GA ploču i skroz je OK za novac koji košta(najjeftinija B75 ploča),a ima sve što ti treba... Jedino ako ti treba PCI slot umesto 2 PCI ex-idi na B75M-D3V
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.