Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Preporuka za Laptop 17` i3
STRANA 1 OD 1
dbqp Preporuka za Laptop 17` i3 07.07.2013. 01:07 T53739

status: user
broj poruka: 1368
Prvo me interesuje da li vredi cekati broadwell-e, haswell-a, i ostala muda-jaja?
Drugo, kao sto naslov kaze, ekran mora da bude 17` i procesor minimum i3, nije bitan proizvodjac, marka, ali ocekujem od vernih prijatelja sa pcberze da preporuce nesto najbolje za najmanje para, s obzirom da ih danas ima manje nego ikad...
Uzeo bih ga u septembru, tako da mogu da sacekam tranziciju sa sadasnjih platformi na ove nove, i da na tome dodatno ushtedim u lovi, jer cenim da ce svi hteti ddr4 i ostale gluposti koje meni licno ne trebaju.
Dakle da rezimiramo 17` ekran, i3 procesor, grafika moze integrisana a moze i dodatna mada i ne mora, i to je to. HP, DELL i ASUS su moji favoriti.

Unapred veliko hvala svima na preporukama,
Srdacan pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Sub-Z Sačekaj da se pojave Haswell modeli 07.07.2013. 01:40 #503010

broj poruka: 1620
Navodno bi trebalo da bude napretka u potrošnji-trajanju baterije, a kažu da je i pomak u HD4400/5000 grafici....ovako nešto dodje 750usd http://goo.gl/IaKX0
kad nas vrv oko 1000e :) bice ih sve vise, pa ako nije frka sacekaj...
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L...
Fiat iustitia, et pereat mundus

MaliAbner Odlican izbor... 07.07.2013. 04:47 #503018

broj poruka: 7769
Eh kad bi po toj ceni bilo da se nadje kod nas...
Ono sto sam ja napucao je 929$...

Naravno dodatna grafika i Full HD ekran od 17` su milina videti...

Bits audio se podrazumeva...

Po meni sjajan predlog, sa ovom spravom si miran bar tri godine (a kako i ne bi bio kad sam ja evo trecu godinu sa DELL n5010 i3-350 i tek od skora ga je zamenio Lenovo Y500) naravno sve zavisi od budzeta kojim raspolaze zacetnik teme...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

drzacomp HP, Toshiba, Lenovo 07.07.2013. 17:36 #503184

broj poruka: 359
I to je to, sto se mene tice. ostale parametre prema budzetu.
Savet: ako ne bude bio SSD, onda obavezno 7200rpm HDD (ili dodatna sredstva za upgrade). Takodje, isprobaj laptop ako je moguce - da vidis sliku, probas tatataturu i sl.
Sa srecom.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs