Uzmi Cooler Master 212 Evo i to je to,za te pare super konfa.
edit:WTF ja sam debil,coravi debil: Znaci za 3k(malo preko)da uzme ovaj CM za cpu,sto ostane nek doda za grafiku,moze gtx 660(obicnu)ima recimo gigabyte oc model sa 2 windforce ladnjaka,ja imam istu samo TI varijantu i super je,hladna i tiha.Sa cenom od 170e (najjeftinija trenutno gtx 660 jos i oc malo)super kupovina. Ona mu je je od te gtx 650 ti boost,skuplja manje od 30e,tako da ce mu ostati jos para. Moze da vidi da ugura i gtx 760,isto ima gigabyte sa 3x ladnjaka(to vec nije bas toliko tiho,pogledaj testove)ali msm da ne,jer to u stvari nasminkana gtx 660 ti,a dao bi skoro 70e vise u odnosu na gorepomenutu gtx 660. Tu je,u vezi grafike,i hd 7870 ali sa ovakvom cenom msm da ne,195e za sapphire model je zaista mnogo,malo bolje od gtx 660,ali dodje 25e vise za grafu sa losijim hladjenjem i kracom garancijom.
Krace receno,moj neki predlog bi bio ako moze da ugura:
Gigabyte gtx 660/umesto gtx 650 ti CM 212 EVO
To mu sve dodje 6200 dinara vise,od tvog predloga. E sad kao sto sam rekao moze da gura pare jos u grafu ili da uzme fx 8350(sto za gaming mu realno ne treba).
E sad mozda bi mogao i da ima prostora za recimo i5 3470 i (recimo)MSI ZH77A-g43,umesto fx 6300 i 970A-g46.Ostaje pitanje sta igra,msm na zanrove igara,meni bi ti bio prioritet koliko i grafika,njemu mozda ne. Sracunaj pa vidi sa finansijske strane(msm da je tu bas 62 500-63 000 sa tim),pa onda dal mu i5 realno treba,ili ti da li igra rpg,rts,mmorpg ige pasionirano.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Od igara ce da igra Crysis 3, Battlefield 3, Dota 2...Vise ce akcenat biti na FPS. Koliko bi kostala ta varijanta sa i5 i sa MSI ZH77A-g43? Kljucno je ne probiti budzet od 62000-63000.Vi se vise razumete od mene i bolje znate cene, zato dajte predloge.Decko ide uskoro za Nis pa da mu sredimo to sto pre.
Izbacis gtx 650 ti,totads Gigabyte gtx 660 OC,ozbacis fx 6300 dodas i5 3470,izbacis msi 970A-G46 dodas zh77a-g43 i na sve to dodas cm 212 evo,ispada ti 95-100e od tog tvog ili ti tacno u budzet,vidi u radnji u kojoj bi uzeo pa saberi.
Mada ako je veci akcenat na FPS kako kazes,i5 mu realno ne treba.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Hajde da ne otvaram nov topic. Ovaj drug me zestoko zajebava. Malo, malo, pa podigne budzet. Sad je 70.000din u pitanju, sem sto za kuciste zeli CM Scout 2. Hitno je mnogo, jer vec sutra moze da skokne do Nisa, ako mu decko kojem je prodao komp da sutra pare. Mislio sam slicno kao sto je djokosrb predlozio. Maticna: MSI zh77a-g43 Procesor: i5 3470 RAM: kingstone hyperX 1600 8 gb x2 Graficka: Gigabyte gtx 660 OC HDD SATA2 7200 500GB Seagate Napajanje: 500W Chieftec bulk Opticki uredjaj: DVD+/-RW Samsung Kuler za procesor: CM 212 Evo Kuciste: Scout 2
Je l` to to, ili nesto nije dobro? Nekima sam poslao mail jer mu je stvarno hitno. Nadam se da ce neko odgovoriti.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.