Moj komsija uzeo (milim da je grafika slabija kod njega HD6470 ) za klinca, a dete se ubija od igrica (1440x900 low ili medium zavisi od igre...) a posto je za prijateljicu. lepo ce joj radeti farma na fb ili sta vec igra :D
a evo sklopih jedan x4 za 29.500 (koriguj nesto recimo grafiku ili neko LC napajanje stavi ako bas ne moze)
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Gt 630 sa gddr3 memorijom nije bolja karta od te integrisane. Ne treba ti neko skupo napajanje za sve to tako da za 2000 dinara imaš i kuciste i napajanje. Imaš za 5000 dinara ekstra kuciste sa napajanjem od 600 w lcpower http://is.gd/2qp2u2 ako vec oces nesto kvalitetnije. Idi na samsung dvd rw. Imaš malo jeftinije sve to na drugom mestu ali u principu sve ove konfiguracije su tu negde.Imaš dve varijante da ideš na malo slabije komponente a da uzmeš malo bolje kuciste i napajanje i to je u principu to.Ova integrisana grafika je tu kao i gt 630 samo ako staviš neku brzu memoriju bice i osetno bolja znaci više od 2-3 frejma :)
Vidi ako ima neki laptop na rasprodaji za te novce ili za koju crvenu vise...
Buduci da joj ne treba za kvantnu fiziku nego za klasicne zenske stvari bice dovoljno...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
:: Za prijateljicu sklapam neku konfiguraciju za 28000din. Ona trenutno ima prastari P4, ne znam ni ja tacno sta :: :: Komp sluzi za muziku/filmove/net. Znaci nista posebno :: :: Ja sam gledao neke APU-ove konkretno, al` ne znam kako su se pokazali? :: :: Pa ako moze mala pomoc, unapred hvala ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.