FM2 ti je bolji od ove druge mašine, a GPU u procesoru je jači od 8600GT. Moj savet bi ti bio da drugu mašinu prodaš u delove i kupiš neku bolju grafiku koju bi ubacio u prvi. (naravno ako hoćeš da se igraš)
Tako nesto sam i planirao da uradim. Mislio sam da uzmem taj za 25000 i da prodam njegov monitor i ostale eksternalije jer to vec imam, pa da prodam ovaj komp sto imam u delove i da dokupim ako treba jos nesto (graficka u ovom slucaju). Samo ne znam koja bi bila racunica otprilike na kraju i da li bi mi se isplatilo. Da li mozda imas predstavu otprilike o toj racunici? Hvala na pomoci :)
Evo nas kolega prodaje ovo, ako oduzmes kuciste trebalo bi da se uklopis... http://goo.gl/e5ctp
:: Pa ja bih dao tih 25000, ali racunam na to da nadoknadim bar 10000 kroz prodaju ovog koji sad imam...znaci maksimum bih ulozio 15000 u renoviranje.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.