Fizicki izgleda kao ovo, to je to, samo malo drugacija konfiguracija. Koliko sam na brzinu uspeo da procita, to je komp koji se ubode u neki TV ili Projektor.
Sad ce operator da kaze da je on ovo furao pre 5 godina... Na kutiji pise 3 kvartal 2012.
Poenta je sto nemam napajanju, posto je pozadi neki pljosnati konektor, tipa 40-pinski, kapiram da pozadi moze da gura jos i dvi... Voleo bih da ga probam kao stanalone pc, i verovatno moze da se nabudzi napajanje od nekog lap topa?!
pa slikaj to sto imas, i ne kenjaj bez otrebe. Trazis pomoc, a prozivas. Slikaj pa da vidim da li imam ono sto ti treba. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
:: pa slikaj to sto imas, i ne kenjaj bez otrebe :: Trazis pomoc, a prozivas :: Slikaj pa da vidim da li imam ono sto ti treba :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
Lepo izgleda ali vec imas da kupis one kutije sibica koje pravi Intel...
Tako da je ovo onako... ALI deluje robusno...
Citat: `Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...` Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!
Izvini Ali bas me interesuje kojim putem je stigao do tebe. Identicna `custom made` konfiguracija je dobila note iz carinskog magacin a na zel. Stanici u Bgd zimus.
Inace kosta kod distributera u Srbiji oko 1.100€ namenjena je ZA guard ju u profesionalne NEC monitore. A napajanje dobila Kroz intel ops 80 pin slot, preko kojeg salje video I audio ka monitori.
markovicu javi se ... priznaj da je donela tetka iz austrije .. zajedno sa jos nekom robom
:: Izvini Ali bas me interesuje kojim putem je stigao do tebe :: Identicna `custom made` konfiguracija je dobila note iz carinskog magacin a na zel. Stanici u Bgd zimus :: :: Inace kosta kod distributera u Srbiji oko 1.100€ namenjena je ZA guard ju u profesionalne NEC monitore. A napajanje dobila Kroz intel ops 80 pin slot, preko kojeg salje video I audio ka monitori :: :: Brad :: ::
Bubanj za 500 dinara, kupio mi drugar koji valja felne. Ne bi me cudilo da je neko zabo. Nisam uspeo da nadjem lika koji ce da osposobi... Ako ima neko ko zna da napravi napajanje neka se javi :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.