Za kancelarijsku masinu da. Za igranje ne. Nece da radi ni jedna graficka stabilno iznad 6670 na toj ploci, plus previse gremlina u radu. Ja sam ih jedva prodavao za 150e, a nabavljao za 120e.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Zahvaljujem vam se na informacijama. Meni bi ustvari trabao racunar za kucnu varijantu i netrba za igrice.Ali da je savremen i brz. I to bi mi trebala samo ploča,procesor i memorija . Imam sve ostalo. Ali bih ja ipak vise uzeo Intele. Moze za to neka propruka??
Ako je za kucnu varijantu, onda u tom cenovnom segmentu samo AMD. Intel je daleko skuplji, jer treba da uzmes i graficku, koja nije integrisana. Cak i na FB uslijed otvorenih5-6 stranica, zabode G1610 sa integrisom, tako da je AMD logicniji izbor u ovom cijenovnom segmentu. Ako imas graficku, onda je prijedlog za
Intel® Celeron® Dual-Core G1610 3900 din Emmi MSI B75MA-E33 5380 din Emmi Memorija DIMM DDR3 4GB 1600MHz Patriot Signature CL9, PSD34G16002 2140 din Winwin Ako imas pristojnu grafiku, bices sasvim zadovoljan. Napomena je da navedena memorija odlicno radi pod Intel platformom, dok se jako cudno pomasa pod AMD.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.