Proveri da li ta ploca podrzava DDR2 800 mhz. U nekim firmama (Comp Art,List,MBSoft...) ima E4400 i 4200/4800X2 konfiguracija od 400 - 500e, proveri na netu. Poz.
Zasto ne liteON??To su dosta kvalitetni uredjaji,naravno nisu kvalitetni kao plextor-ali ni ne kostaju kao oni..Ovaj model koj je on izabrao je odlican jer je dosta brzi od konkurentnih modela iz pioneera i ostalih kompanija,a plus je sto se povezuje na sata..tako da nikako nece pogresiti ako uzme liteON..pozz
:: Zasto ne liteON??To su dosta kvalitetni uredjaji,naravno nisu kvalitetni kao plextor-ali ni ne kostaju kao oni..Ovaj model koj je on izabrao je odlican jer je dosta brzi od konkurentnih modela iz pioneera i ostalih kompanija,a plus je sto se povezuje na sata..tako da nikako nece pogresiti ako uzme liteON..poz :: :: ::
20A1S je sata. Inace imam ga u kombinaciji sa nec 7170s i bar ga u citanju sije samo tako. Oba su nova i NEC vec ne moze da cita neke diskove koje LITEON cita bez problema. Moj glas za LITEON
Slazem se sa Dycom...jedino sto se `gadim` na PQI memoriju i WD hardove, jer je 80% pokvarenih diskova u zadnjih 5 godina (ne racunam Quantum LCT seriju NEVEROVATNO losih diskova) upravo bilo WD. Isprsi se malo za neki Seagate HD i kvalitetniji RAM...
:: Za manje od 550 eura mozes da kupis :: :: Intel e216 :: Asus p5 :: PQI 1gb 800MH :: WD 320gb,16m :: gainward 8600gts,256m :: LITE ON 20A1 :: codegen 6099 sa 400 :: :: To je odlicna konfiguracija s kojom bi mogao da radis sve kad bi klokovao malo proc...poz :: :: :: ::
Imas isti takav seagate za koj euro vise,tako da bi to trebao da bude tvoj izbor..a sto se tice ram-a,ni meni se ne svidja pqi,ali sam pokusao da se uklopim u budzet..najbolje bi bilo da kupis neki geil ili supertalemt,a ako imaws love corsair bi bio najbolje resenje..Sto se tice procesora e2160 ti je najisplativiji,grafika-8800gts najbolja za ulozen novac..vidi da li mozes da skupis jos koj eura pa da kupis ono sto valja..pozz
hvala lepo na pomoci, ulete mi neki lap top free. gericom pentium 4, 256ram, 40gb, pa ce zadovoljiti trenutne potrebe dok lepo ne razmislim i ne raskrstim sa budzetom
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.