Slazem se da je odlicna masina..i ne sumnjam da ce moci da gura sve novije igre...Ako bi uspeo da skrpis 50 eura vise mogao bi da kupis intel e2160,asus p5b,PQI 2x1gb,seagate 250gb 16mb,cooler master 500W,pioneer 112d i 8800gts graficku katicu...To bi ti bio moj prdlog,ako bi klokovao procesor i naravno,ako bi mogao da navuces koj euro vise..Ovo gore sto si naveo je odlicno i to nikako ne mogu da poreknem,ali je8800gts mnogo bolja od 8600gts,dok su procesor koj si ti izabrao i ovaj koj sam ti ja predlozio isti,ako uspeju da se dobro overklokuju-naravno pricam o performansama u igrama..Ako ces da radis i neku video obradu onda nemoj da razmisljas o mom predlogu vec pazari ovaj sa e4400 procesorom..pozz i nadam se da sam pomogao..
Kao sto rece kolega, sve je super, samo bih ti i ja takodje savetovao da se jos malo isprsis za grafiku, ne moras nista drugo da menjas! 8800GTS(i to jos ako mozes model sa 640mb)
:: Kao sto rece kolega, sve je super, samo bih ti i ja takodje savetovao da se jos malo isprsis za grafiku, ne moras nista drugo da menjas! 8800GTS(i to jos ako mozes model sa 640mb
Da ima pare za 640mb imao i pare za 320mb..a i kad bi imao pare za 640,ja bih mu savetovao ili da uzme gtx model ili da ne baca lovu i lepo kupi 320mb model koj je malo losiji od modela sa 640mb..Ovaj sa vise memorije ne vredi onoliko para koliko je skuplji,tu se moras sloziti sa mnom..pozz
:: Da ima pare za 640mb imao i pare za 320mb..a i kad bi imao pare za 640,ja bih mu savetovao ili da uzme gtx model ili da ne baca lovu i lepo kupi 320mb model koj je malo losiji od modela sa 640mb..Ovaj sa vise memorije ne vredi onoliko para koliko je skuplji,tu se moras sloziti sa mnom..poz
Ok, razlika u ceni je nekih 80-90e, sto jeste da nije bas malo, ali to sam rekao zato sto covek rece da ce mu komp sluziti najvise za igre, pa reko kad vec uzima, ako ima pare, nek uzme taj model. Iz iskustva govorim da za neke igre(verovatno sve vise ce biti za nove) je jednostavno potrebno da imas 512mb memorije na grafici da bi ti radile u full-u(ultra setovanja-npr. quake 4).
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647008. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.