Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Konfiguracije
Konfiguracije
Kad PC zastari, kako ćete raditi...?
STRANA 1 OD 1
rasha44 Kad PC zastari, kako ćete raditi...? 19.04.2013. 15:43 T52766

status: user
broj poruka: 1492
http://tinyurl.com/cq6zw3e

Na kraju pogledajte i 10 najvažnijih GPU u istoriji, naravno po njihovom izboru.
http://tinyurl.com/d8cxlcd

Nightbird
ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme.
HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicstefan Koga je briga za te gluposti 19.04.2013. 16:15 #488480

broj poruka: 1577
Kada možeš sa tabletom da se slikaš u WC-u i da okačiš na društvenu glupost.

Šalu na stranu, zaista mnogo istinitih činjenica ali ljudi su ovce i prate modu. Kad sve to sabereš onda ti njemu pokušaj da objasniš zašto je bolje imati i7 kod kuće nego neki ubogi ARM u tabletu gde god da kreneš.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Milunka Re: Koga je briga za te gluposti 19.04.2013. 16:36 #488484

broj poruka: 1624
Sta god da se desi,tesko ce ista zameniti pc. Verovatno cemo preci na savremeniji pc, sa nekim senzorima za koriscenje,itd, ili cemo staviti nesto na glavu i ulaziti u virtuelnu realnost...

Ali tablet ili slicno da zameni pc,za sada trabunjanje u prazno...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 3.8ghz/Msi gtx 460 1gb cyclone/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dexter013 E jbg... 19.04.2013. 16:39 #488485

broj poruka: 17093
Pc je neophodan za ozbiljan rad, tako da nece nikada umreti.

Ovi seru prodaja je opala 14% , PA STA?!

Mozda ljudi prstaju da kupuju jer vec imaju kompjutere, dokle vise,
svakih godinu dana da kupim jedan kompjuter? Zasto kad vec imam...

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
Cooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mouse:Mx 518
Screen: Dell

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
quna ... 19.04.2013. 17:13 #488491

broj poruka: 1637
Defitivno ce prodaja da pada ali po mojoj logici najvise zbog toga sto vecina koja je u jednom talasu u poslednjih desetak godina pokupovala svoje prve kompove i sada samo krpi i ne koristi ni za sta ozbiljno. Poslednjih pet godina recimo je bio talas laptopova, tablet mislim da nije jos tako zaziveo, bar ne kod nas.
Nekada, devedesetih i pocetkom 2000-tih ko je imao racunar bio je i poprilicno vest na njemu i istrazivacki nastrojen, danas vecina koristi za fejs i ostale gluposti a ne zna ni disk da nareze. Srecem mnogo mladih ljudi koji ne znaju ni igru da izlece, a nekako mi je ostala ta stara logika da ako imas komp istrazujes sta sve sa njim mozes da uradis ali to je ocigledno samo moja neka logika koja nema veze sa stvarnoscu.

Mislim da je glavni krivac facebook, kako te veliki brat lepi za krevet i tera da vegetiras ceo dan uz tv dok pasivno sebe `zadovoljavas` tako i face kada sednes za komp. Tablet/telefon i ostali prenosnici su samo korak dalje u tome. Laka zabava koja iscrpi enegriju i zelju koja je mogla da se usmeri na dizajn, muzicku/video produkciju, programiranje, administriranje itd itd...ili jednostavno istrazivanje i resavanje softwareskih i hardwareskih problema...

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
solaja777 ... 19.04.2013. 17:30 #488493

broj poruka: 3277
Od GPU znam od 1996 Voodoo1 3dfx mada nisam posedovao pc, prvi pc imao sam kasnije AMD duron 750 makina sa GeForce 256 grafikom .)
tortojed Zanimljiva stvar: moda. Kada je nesto MODERNO, svi bi da... 19.04.2013. 22:06 #488526

broj poruka: 10997
pricaju o TOME. Svako se oseca OBAVEZNIM da ima MISLJENJE o TOME. Slusate rok? Smatrate se ROKEROM? Lepo, a STA MISLITE o Dzimiju Hendriksu? Nista. Nista o njemu ne mislim. Ne?! Ma nije moguce, pa zar... Da, ali slusam muziku koju ovaj stvara (je stvarao)...
Pa, sta cemo kada zastari tehnika sviranja? Ne znam, verovatno cemo biti prisiljeni da izmislimo coveka koji se zove Adrian Belew... A kada rikne Satchmo? Pa, eto nam Majlsa... A posle njega? Pa, eno onoga sto svira sa Markusom Milerom...

Brisete guzu wc papirom? Da, ponekad i papirnom maramicom (koju kasnije ne koristim za brisanje nosa). Pa, sta cete kada nestane hartije, zbog poskupljenja drveta itd. itd.?
Ne znam, Mozda cu postai shyptar, pa cu preci na rucno pranje+konzerva od marmaljade...

A kad se samo setim sta pricala si tiiiii... Stalno o novcu i modi, manje o ljubavi...
djape7777 Mislim da iza gforce 256 ddr 20.04.2013. 11:29 #488557

broj poruka: 925

treba da bude i ATI 8500 a i GF3 ti to su bili sajani GPU-ovi
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs