Imam u planu sastavljanje jedne HTPC masine. Planirao sam da stavim i7 3770,MSI B75MA-E33,8gb rama i jedan stari HDD od 120 gb. Koristio bih HD4000 integrusu Sad me jedino zanima da li bi jedan stari kinez od napajanja (350W) mogao da izgura ovo. Radio je 6 godina i bez problema terao sempron 3000+,1gb ddr2 rama,HDD iznad,Cd citac i integrusu na ploci(nvidia 6000). E sad me zanima sta mislite o svemu ovom i da li ce biti dovoljno za rad u Adobe CS,Corelu,3d Max i slicnim programima (brine me da li traze neku jacu grafiku od integrisane). Ne planiram da igram igre jer za to imam drugi racunar!
Imas za besni cpu a stekas se za napajanje?! Ne stavljaj tog kineza bice vise stete nego koristi! Ako ti je vec graficka apsolutno nepotreba ne idi ispod ovog napajanja!
sto da ne ti probaj ,s obzirom da taj kinez verovatno nema nikakvu zastitu ako dodje do necega ode sve u majcinu,i kontam da je integrusa suvise jadna za bilo kakav rad u cs i 3d max al sta ja znam nisam nikad s tim radio ozbiljno Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Ovo mi je drugi racunar ove godine i treba mi samo za posao a budzet ogranicen na 50k. Evo sta sam ja sastavio a vi dajte izmene i7 3770 MSI B75MA-E33 2X4 gb patriot viper 3 1866mhz HDD je WD neki od 120gb (Star 7 godina al bez bad sektora) Cooler master mini elite 120 I ovo napajanje http://www.emmi.rs/proizvodi.11.html?productId=28087 Svaki kalkulator mi izbacuje 150w maximum I ostane mi 3k dinara
:: Imas za besni cpu a stekas se za napajanje?! :: Ne stavljaj tog kineza bice vise stete nego koristi :: Ako ti je vec graficka apsolutno nepotreba ne idi ispod ovog napajanja :: :: http://goo.gl/wPVI :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell ::
onda ti je ok i slabiji cipset tj b75,e sad stvar je u tome kolko sam ja video po netu za cs bi ti dobro doslo a verovatno i 3 d max ssd bolje nego hdd,ne mora velik mozda je i 60 dosta al bolje 120gb,jes da taj mozda sad nema bad sectore al 7 godina je star i samo je pitanje vremena,8gb ti je dosta ,na toj brzini je takodje ok,samo mislim da ti treba grafa,e sad tu samo nesto vidim spominju te profi grafe tipa quadro od NV za bilo kakav ozbiljan rad,jbg mozda moze i slabija al definitvno mislim da ti je integrisana shit za to,jbg imam je i ja al nemam nameru da je koristim,e sad zavisi i jos koliko ozbiljno to tebi treba za posao,kontam ne previse kad si resio da ulozis tako malo novca za nesto od cega zaradjujes,al jbg to je tvoj izbor p.s. aj samo reci jos u kom cs planiras da radis? Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Pa kaze...Mala ima kasko i zvekece se,ako nastavi ovako pre.ebace sve...jer mala ima kasko...i zvekece se strasno...
:: Imam u planu sastavljanje jedne HTPC masine :: Planirao sam da stavim i7 3770,MSI B75MA-E33,8gb rama i jedan stari HDD od 120 gb :: Koristio bih HD4000 integrus :: Sad me jedino zanima da li bi jedan stari kinez od napajanja (350W) mogao da izgura ovo :: Radio je 6 godina i bez problema terao sempron 3000+,1gb ddr2 rama,HDD iznad,Cd citac i integrusu na ploci(nvidia 6000) :: E sad me zanima sta mislite o svemu ovom i da li ce biti dovoljno za rad u Adobe CS,Corelu,3d Max i slicnim programima (brine me da li traze neku jacu grafiku od integrisane) :: Ne planiram da igram igre jer za to imam drugi racunar!
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.