Pa da al ga ja nebi uzo. Za te pare možeš uzeti mnogo jacu grafiku jer je ta vec sad ispod nekog minimuma za entuzijaste kako bi rekli ovde. Skupo kucište preduvane cene intel polovnih komponenti al da vredi.To je ono što pricam svo vreme .Nešto vredi al ga nikad nebi uzo jer za te pare ili malo više možeš uzeti novo a bolje il u najmanju ruku isto za istu cenu. E j... g. :)
Ovo na kraju je cm cosmos kuciste i 700 w napajanje jel ?
ako je tako,za te pare, tesko ces naci ista bolje....
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Sapphire 6870 @ 1ghz/1150mhz/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: :: Intel i5 2500 :: Prolimatech Megahalems P/ :: Asus Maximus Gene :: PC 6870 1GB GDDR :: Patriot 8GB DDR :: OCz 64 GB SS :: Pioneer DVD R :: CM Cosmos 1000 700 :: :: 600 Eur ::
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Sapphire 6870 @ 1ghz/1150mhz/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Pa da al ga ja nebi uzo :: Za te pare možeš uzeti mnogo jacu grafiku jer je ta vec sad ispod nekog minimuma za entuzijaste kako bi rekli ovde :: Skupo kucište preduvane cene intel polovnih komponenti al da vredi.To je ono što pricam svo vreme .Nešto vredi al ga nikad nebi uzo jer za te pare ili malo više možeš uzeti novo a bolje il u najmanju ruku isto za istu cenu. E j... g. : :: :: ::
Pa da neko da 600 evra a da nove nsalove igra na midium mislim da ne vredi.U delovima je druga prica.E sad da kupi ovo pa da proda graficku pa da kupi drugu.Al ponovo kažem ja nebi ovo platio ovoliko ma kakvo god kuciste bilo ,a jeste dobro. http://i.imgur.com/JRjGyNf.png Ovo ti je u principu to što se ovde nudi.Jeste mnogo bolje kucište al bože moj.Ovde samo neka grafika za 4-5 000 dinara više ili neka tipa 7870 i mnogo bolje rešenje.Naravno ovde može jeftiniji intel procesor ili još mnogo jeftinija amd konfiguracija.
Jeste ovde mnogo bolje kuciste, mnoogo mnogo bolje, mnogo bolja maticna, o hladjenju necu ni da govorim, napajanje duplo bolje pa onda na kraju ne moze ni da se meri sa tom tvojom konfiguracijom..
@Simon72 Uzeo bih ja ovaj komp `sad pa sad` samo da imam te pare i umesto 6870 bih zabo GTX670PE koja je u mom kompu. Mislim da bi to tada bila prava masina.
:: Ja mu poslah e-Mail al` mi jos nije odgovorio :: :: @Simon72 Uzeo bih ja ovaj komp `sad pa sad` samo da imam te pare i umesto 6870 bih zabo GTX670PE koja je u mom kompu. Mislim da bi to tada bila prava masina :: :: :: ::
Ovo što sam ti ja dao košta koliko i to a ima skoro iste karakteristike (bolje je malo).Za 6-7 hiljada više imaš grafiku koja je duplo bolja od 6870 (ovu koju sam ti dao je bolja nekih deset posto).Sve ovo je novo sa garancijom i svim privilegijama koje iz tog proizilaze.To napajanje kao i procesor ko zna kolko je drndano overklovonO topljenO i šta znam šta mu je doticni radio. Kad bi uzeo neko bolje kucište za 4-5 hiljada više koje ima slicne performanse ponovo bi ti ovo vredelo oko 700 evra a sve novo.Ja ti ovde nisam stavio ssd kojeg tu ima tako da bi ti onda ovo vredelo i višak novca.Al ponovo ko zna u kakvom je to sve stanju. To tu sve vredi tih 600 evra uz to da je za sadašnje standarde to slaba grafika (tolko se krecu cene pre svega ove prenaduvane intel komponente) Ja ti tvrdim da niko odavde nebi to uzo iako ti kažu da vredi a kažem ti i ja da vredi al ga nebi uzo.To je kljucna rec NEBI GA UZO.
1.Tvoje kuciste i napajanje koje si predlozio je govno u poredjenju sa ovim iz oglasa 2. Koliko samo vredi megisha kuler za cpu? 3. U toj masini dobija i ssd! dovoljan za windows. 4. I ta masina ima neku garanciju, bar na neki deo 100%
Samo kasnije covek proda 6870 i doplati sitno za 7850 ili 7870 Ti ne uzimas i nemoj, ok rekao si, ali ne savetuj coveka da dobar dil propusta po svaku cenu.
ja bih prvi uzeo na keca ovaj komplet za ove pare, 100%, svaka komponenta me privlaci apsolutno i vredi, uostalom ne bi me uopste cudilo da je upravo sve komplet prodato istog dana koliko je dobra cena.. prenaduvane intel komponente, eh sad.. topio je napajanje, topio je procesor, topio je plocu, sve je istopio tako da se sve drzi o koncu i radice taman toliko da crkne posle mesec dana mogu da se kladim da je u garanciji sve
:: Ovo što sam ti ja dao košta koliko i to a ima skoro iste karakteristike (bolje je malo).Za 6-7 hiljada više imaš grafiku koja je duplo bolja od 6870 (ovu koju sam ti dao je bolja nekih deset posto).Sve ovo je novo sa garancijom i svim privilegijama koje iz tog proizilaze.To napajanje kao i procesor ko zna kolko je drndano overklovonO topljenO i šta znam šta mu je doticni radio :: Kad bi uzeo neko bolje kucište za 4-5 hiljada više koje ima slicne performanse ponovo bi ti ovo vredelo oko 700 evra a sve novo.Ja ti ovde nisam stavio ssd kojeg tu ima tako da bi ti onda ovo vredelo i višak novca.Al ponovo ko zna u kakvom je to sve stanju :: To tu sve vredi tih 600 evra uz to da je za sadašnje standarde to slaba grafika (tolko se krecu cene pre svega ove prenaduvane intel komponente :: Ja ti tvrdim da niko odavde nebi to uzo iako ti kažu da vredi a kažem ti i ja da vredi al ga nebi uzo.To je kljucna rec NEBI GA UZO :: :: ::
Ok ljudi ne se nervirajte samo sam hteo kažem svoje mišljenje. Ja sam ovo gore samo okvirno naveo komponente. Neko prodaje neki c2d recimo e8400 sa odgovarajucom maticnom iz najviše klase i memorijom 4 gb ddr2 i recimo grafickom gtx 460 i nekim kucistem malo boljim sa napajanjem (malo boljim) od 600 w. Neko prodaje c2d e5200 sa adekvatnom plocom memorijom kucistem napajanjem koje je za tu konfiguraciju dovoljan i grafickom amd hd 6870. Koja bi odgovarajuca cena bila tih konfiguracija Koliko bi koštale nove sa tom snagom i grafikom tipa 7770 ili 7790. Govorim sve ovo zato sto sam sklapao ljudima konfiguracije a pritom sam išo kod ljudi koji su placali polovne za istu sumu s kojom su mogli da plate i novo. Govorim o najnovijim intelovim procesorim niže klase sa nekim h61 i b75 plocama ili amd fm2 atlon II 750k sa odgovarajucom plocom u kombinaciji sa ovim gore grafikama ili cak i amd 7850. Kad se sve podvuce košta isto kolko i to polovno.Zašto da neko placa isto za neku mašinu staru 5 godina a može da uzme novu. Zašto da placa 100 evra 6870 kad može novu 7790 za 120 evra.Zašto da placa polovne procesore 40-50-60 evra kad ima za iste pare glanc nove.Zašto da placa napajanje koje posle 5 godina je na izmaku svog životnog veka ili hard disk a još više ssd koji se degradira posle 2 godine.Procesor ce verovatno dugo da mu radi ali ko zna šta je jadnik sa tim dodatnim kulerom preživeo sve.Zašto da ne kažem da se overklokom skracuje drasticno životni vek komponenti.Covek ima pravo da zna gde daje novac.Polovno nikad ne može da bude novo. Ako vec uzima nisam mislio ništa loše da mu kažem sta se desava sa tim polovnim komponentama. Ako daje 600 evra ja nikad ali nikad nebi dao na nešto staro osim možda na procesor ili memoriju.Eto to sam hteo da kažem.Kad mu nekad komponenta crkne a verovatnoca za to je veoma velika da zna da mu to može da se desi i da tad nema garancije za to.To je njegov novac i treba da je obavešten šta može da mu se desi. Inace to što se kod nas dešava sa cenama polovnih komponenti je strašno.Kad bi ljudi samo bili obavešteni o kretanjima novih komponenti i njihovoj snazi cene bi bile mnogo niže.Problem je što se nema para pa bi da se podnove samo sa procesorom na nekoj starijoj mašini i prinudjen je da uzima polovno gde ce mu za neki quad starije generacije tražiti smešnu cenu.Doduše i to je ponuda i potražnja samo ljudi nemaju pojma ni šta se prodaje sve kod nas ni odakle se to nabavlja al to je vec prica za drugu temu. Ponovo kažem nikome ne želim da nešto spocitavam pogotovo ne tebi dexteru al da imam mnogo protiv onih koji trguju polovnim komponentama (mislim na one vece) to da :) Pozz.
Ok, ima istine u ovome sto pricas - ali ako ploca ima garanciju, to je onda sasvim OK dil.
CPU sigurno nece da crkne, sem ako nije przen do besvesti.
Ja cu ti samo navesti jos jednom, da 7790 nije jaca od 6870, vec da je tu negde.(na pola puta izmedju 7770 u 7850).
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ok ljudi ne se nervirajte samo sam hteo kažem svoje mišljenje :: Ja sam ovo gore samo okvirno naveo komponente :: Neko prodaje neki c2d recimo e8400 sa odgovarajucom maticnom iz najviše klase i memorijom 4 gb ddr2 i recimo grafickom gtx 460 i nekim kucistem malo boljim sa napajanjem (malo boljim) od 600 w :: Neko prodaje c2d e5200 sa adekvatnom plocom memorijom kucistem napajanjem koje je za tu konfiguraciju dovoljan i grafickom amd hd 6870 :: Koja bi odgovarajuca cena bila tih konfiguracij :: Koliko bi koštale nove sa tom snagom i grafikom tipa 7770 ili 7790 :: Govorim sve ovo zato sto sam sklapao ljudima konfiguracije a pritom sam išo kod ljudi koji su placali polovne za istu sumu s kojom su mogli da plate i novo :: Govorim o najnovijim intelovim procesorim niže klase sa nekim h61 i b75 plocama ili amd fm2 atlon II 750k sa odgovarajucom plocom u kombinaciji sa ovim gore grafikama ili cak i amd 7850 :: Kad se sve podvuce košta isto kolko i to polovno.Zašto da neko placa isto za neku mašinu staru 5 godina a može da uzme novu :: Zašto da placa 100 evra 6870 kad može novu 7790 za 120 evra.Zašto da placa polovne procesore 40-50-60 evra kad ima za iste pare glanc nove.Zašto da placa napajanje koje posle 5 godina je na izmaku svog životnog veka ili hard disk a još više ssd koji se degradira posle 2 godine.Procesor ce verovatno dugo da mu radi ali ko zna šta je jadnik sa tim dodatnim kulerom preživeo sve.Zašto da ne kažem da se overklokom skracuje drasticno životni vek komponenti.Covek ima pravo da zna gde daje novac.Polovno nikad ne može da bude novo :: Ako vec uzima nisam mislio ništa loše da mu kažem sta se desava sa tim polovnim komponentama :: Ako daje 600 evra ja nikad ali nikad nebi dao na nešto staro osim možda na procesor ili memoriju.Eto to sam hteo da kažem.Kad mu nekad komponenta crkne a verovatnoca za to je veoma velika da zna da mu to može da se desi i da tad nema garancije za to.To je njegov novac i treba da je obavešten šta može da mu se desi :: Inace to što se kod nas dešava sa cenama polovnih komponenti je strašno.Kad bi ljudi samo bili obavešteni o kretanjima novih komponenti i njihovoj snazi cene bi bile mnogo niže.Problem je što se nema para pa bi da se podnove samo sa procesorom na nekoj starijoj mašini i prinudjen je da uzima polovno gde ce mu za neki quad starije generacije tražiti smešnu cenu.Doduše i to je ponuda i potražnja samo ljudi nemaju pojma ni šta se prodaje sve kod nas ni odakle se to nabavlja al to je vec prica za drugu temu :: Ponovo kažem nikome ne želim da nešto spocitavam pogotovo ne tebi dexteru al da imam mnogo protiv onih koji trguju polovnim komponentama (mislim na one vece) to da : :: Pozz ::
Za te pare možeš uzeti mnogo jacu grafiku jer je ta vec sad ispod nekog minimuma za entuzijaste kako bi rekli ovde. Sa amd 6870 ili gtx 460 ili slicnim kartama može da se igra na midium.Ima potreban broj fps i za high al nije igrivo.
:: :: :: :: Za te pare možeš uzeti mnogo jacu grafiku jer je ta vec sad ispod nekog minimuma :: :: :: :: :: :: :: :: Nije ni 5670 ATI 512 DDR5 ispod minimuma jer tera na medium i Crysis 3 u 1440x900 ... :: :: ATI 6870 1GB DDR5 je ispod minimuma? Druže, bez uvrede, DROGIRAŠ LI SE TI :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.