Treba mi savet za najbolji do 4000din i najbolji do 6500din, posto ne znam koliku cifru moze drug da izdvoji, pa da ne postavljam kasnije ponovo pitanje...
g1610 je naslednik g550 i male je bolji.Znaci do 4000 i neaš druge prosecore to su jedini :) E sad do 6500 je vec diskutabilno posebno ako se uzme integrisana grafika.a6-5400 je dobra kombinacija ali je celeron 1610 bolji od nejga ako gledaš samo procesor.Intel je limitiran tom hd 2000 odnosno hd2500 grafikom ali i ona završava poso. g860 je nekako besmislen jer neceš osetiti nista ako njega uzmeš a ne 1610.Ne kažem da je loš daleko od toga al mi nekako nema smisla.
zar mu od intela ne bi bio bolji izbor g2020? jeste ima tu razliku od 0.2GHz u odnosu na g860, ali je Ivy i trebalo bi da ima malko bolju integrisanu grafu :/
imam u laptopu pentium b970 na 2.3GHz i odličan je procesor,probaj da izvučeš Ivy u tom segmentu, grafika je još bolja a ja na ovom laptopu igram WOT na standardnoj 15.6` rez i imam konstantno oko 35 fps-a na low (nije nešto ali je više nego igrivo a i laptop nikada nije bio namenjen za igrice) League of legends takođe bez ikakvih lagova, nism obratio pažnju na koliko fps-a radi jer nisam ni imao lag ...te dve igre rade sa integrušom naravno hd2000 ...mislim da ti celeroni imaju hd2500 koja je dosta bolja pa ces samim tim moci i neku igru da opikaš ...ako ne planiraš drugu grafiku - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CARPE DIEM
:: zar mu od intela ne bi bio bolji izbor g2020? jeste ima tu razliku od 0.2GHz u odnosu na g860, ali je Ivy i trebalo bi da ima malko bolju integrisanu grafu :/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.