Taj drugi se jedva vuce sa svim ovim novim aplikacijama.Veoma slab procesor za današnje standarde.Ima i tu neku hibrid cf stvar koja u 90 posto slucajeva ne radi.Potpuno zavisna od drajvera i od BOGA. Prvi ima znatno bolji procesor i lošiju grafiku. Ja bi išo na prvu varijantu ili bi pre svega sklopio isti procesor sve isto a samo bi promenio grafiku i dobio ovo http://i.imgur.com/AOU2EQi.png ili iz iste firme ovo a košta isto http://is.gd/2FdMSZ
AMD FM1 Može da priča ko šta hoće, ali sastavljao sam oba tipa konfiguracija i amd je daleko bolja varijanta. Možeš da igraš čak i igrice tipa COD serijale ali ne u većim rezolucijama od 1024*768. Ne znam na osnovu čega je simon72 toliko ocrnio fm1.
Ne kažem da ne ide, ide al sporo i traljavo. Kad se pokrenu igre sve to lepo radi al kad sednes za celeronom onda u odnosu na ovaj f1 to stvarno leti. Ovde mislim i u normalnom radu a pre svega prilikom rada na internetu.CF sam stvarno imao problema da nateram da radi. 6450 je bolja u odnosu na gt610 cak i sama a kamo li u cf naravno ako uopšte i oce da radi.6770 iako sa ddr3 memorijom je mnogo bolje resenje a do skoro je bila i sa ddr5 za 4900 doduse reparirana. To je vec malo bolje. Ti procesori fm2 imaju integrisane grafike tipa 6450,6550-70 i 6650-70 u zavisnosti kakvu memoriju koriste odnosno sa kojom brzinom si stavio(1333 ili 2000 i više). Celeron je i dalje bolji što se samog procesora tice ali 3 a pogotovo 4 jezgra je vec pitanje šta uzeti mada su ti procesori onda cenovno neuporedivi. Ja bi i dalje išo na celeron procesor sa odvojenom grafikom tipa 6670 jer je sve to neuporedivo bolje (pandam bi bio recimo neki a8 ili a10 procesor koji koštaoko 10000 dinara )a taj ssd ti je suvišan u svemu tom pa bi umesto njega uzo grafiku za 8000 dinara a to je amd hd 7750. Na kraju dali je bolje.Pa tu su negde pošto je ta grafika u rangu 6450 ali imaš i ssd koji je lepo imati i skupo zadovoljostvo a neznam koliko korisno. Ako hoceš da se lepo igraš onda celeron 1610 ploca najjeftinija h61 i grafika 6670 ili 7750.
Bolja je samo sto izbacis ssd a ubacis grafu i proces oko 30k znam da je puno al jbg danas je sve pay to play :D Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Aj to malo drugacije da postavimo. Koji je minimum za igranje na low svih naslova koje izlaze ako ti je bitno da možeš sve igre da igraš. To treba da ti duže potraje pa što se tice procesora bolje je verovatno uzeti više od 2 jezgra. Koliko novca želiš da daš ili ideš na ono što manje a da bude bolje. Po meni imaš 2 resenja.Prvo sam vec reko a drugo je A10 5700 i najjeftinija ploca fm2 U prvoj varijanti je bolja grafika a u drugoj procesor koji ima 4 jezgra. 6670 odnosno 7670 je nesto najniže a da može da pokrene sve naslove. 7750 je ipak puno bolje a samo 1500 skuplje resenje a da ne misliš uopšte o grafici. Dali ceš i sa gt610 ili 6450 biti zadovoljan.Da biceš. Ja nisam sa fm1 a4 procesorom bio zadovoljan ali to je vec moj problem.Ovaj kod koga je taj procesor zadovoljan je. Ali ti ipak preporucujem da ne uzimaš fm1 nego fm2. Ne brini biceš sa svim sto uzmeš (ako nisi neki fanatik) u potpunosti zadovoljan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.