Naime stvar je u sledećem, moj novi računar ima problem sa podizanjem biosa a posle toga i sistema.Jer kad uključim računar potrebvno mu je više od 3 minuta da podigne sistem,ali posle tog vremena podigne sistem i radi sasvim normalno. Konfiguracija je sledeća:
intel i3 2100 MSI H61 6 Gb ddr3 na 1333 Mhz 500 gb hard disk MSI 640 grafička
Još samo da napomenem da kad izvadim grafičku i stavim da butuje sa integrisanom onda butuje za 30 sekundi. Ako neko može da mi pomogne i da mi objasni šta bi trebalo da podesim u BIOS-u da mi butuje i sa MSI grafikom. Hvala unapre na odgovorima,nadam se da nisam pogrešio sekciju u kojoj sam ovo postovao.
proveri da li si stavio da butuje sa PEG ili kako vecem bese...
Ako je to cekirano u BIOS-u onda je mozda grafika skiknula...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Naime stvar je u sledećem :: moj novi računar ima problem sa podizanjem biosa a posle toga i sistema.Jer kad uključim računar potrebvno mu je više od 3 minuta da podigne sistem,ali posle tog vremena podigne sistem i radi sasvim normalno :: Konfiguracija je sledeća :: :: intel i3 210 :: MSI H61 :: 6 Gb ddr3 na 1333 Mh :: 500 gb hard dis :: MSI 640 grafičk :: :: Još samo da napomenem da kad izvadim grafičku i stavim da butuje sa integrisanom onda butuje za 30 sekundi :: Ako neko može da mi pomogne i da mi objasni šta bi trebalo da podesim u BIOS-u da mi butuje i sa MSI grafikom :: Hvala unapre na odgovorima,nadam se da nisam pogrešio sekciju u kojoj sam ovo postovao ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.